Anna Tobella protagonitzarà l’òpera ‘Carmen’ de Bizet al Palau de la Música

Categories General

La mezzosoprano martorellenca, Anna Tobella, debutarà en el paper de Carmen a l’òpera homònima del compositor Georges Bizet. La representació s’estrenarà al Palau de la Música el 7 de març. Abans d’aquesta data i en el mateix escenari, el 13 de febrer, repetirà amb el rol de Flora a La Traviata de Verdi. Ambdues representacions formen part del cicle produït per NovAria Artists.

Promoure l’acostament de nou públics a la música clàssica en general i l’òpera en particular és la principal finalitat de NovAria Artists, una entitat sorgida el 2015 que pretén, a més, servir de palanca de promoció de joves valors de la lírica. Amb aquesta finalitat ha organitzat un cicle al Palau de la Música que inclou dues òperes, La Traviata de Verdi (13 de febrer) i Carmen de Bizet (7 de març).

Carmen de Bizet és una de les òperes més aclamades i representades a nivell mundial. Coneguda com a òpera de repertori, la seva meravellosa música és una combinació de diferents estils que va des del clàssic romanticisme francès a melodies inspirades al folklore espanyol. Anna Tobella debutarà en el rol de Carmen, un paper que li fa molta il·lusió d’interpretar per la complexitat del personatge, segons explica.

Anna Tobella, mezzosoprano

Per altra banda, repeteix amb el paper de Flora en el drama de Giuseppe Verdi. Basada en la novel·la La dama de les camèlies d’Alejandro Dumas, la del Palau de la Música serà una versió escenificada de dues hores de durada. La mezzosoprano la tornarà a representar l’any vinent al teatre La Maestranza de Sevilla. Tobella es mostra contenta de les oportunitats que li brinda la companyia NovAria Artists.

Anna Tobella, mezzosoprano

Com a integrant de la formació Lyric glam (Imma Masramon (soprano), Anna Tobella (mezzosoprano), Sergi Giménez-Carreras (tenor), Alessio Coppola (pianista) estrenaran al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat, els dies 20 i 21 de febrer, la comèdia El Ratpenat . Després aniran de gira per Catalunya compartint aquesta divertida opereta amb tots els espectadors. L’obra es representarà en català. Tobella assegura que el públic s’ho passarà molt bé.

Anna Tobella, mezzosoprano

Per a les representacions de La Traviata i Carmen , les entrades es poden comprar a taquilles@palaumusica.cat . En el cas del Ratpenat, a entrapolis.com .

Font: Anna Tobella protagonitzarà l’òpera ‘Carmen’ de Bizet al Palau de la Música