Arrenca la 3a edició del programa ‘Accelera Martorell: Reptes de la Mobilitat Sostenible’

Categories General

L’Ajuntament de Martorell, a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner i el Campus FPCAT-UPC de la Mobilitat Sostenible, impulsen la 3a edició el programa ‘PRIMER de Preacceleració per projectes emprenedors territorials d’alta especialització en el sector de l’automoció’ amb la preacceleradora ‘Accelera Martorell: Reptes de la Mobilitat Sostenible’. L’inici del programa està previst al mes de setembre i durarà fins al desembre.

Aquesta convocatòria de projectes emprenedors territorials d’alta especialització promoguda pel Programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya vol estimular una emprenedoria basada en la innovació i la tecnologia, que trobi solucions a la mobilitat en clau de sostenibilitat.

‘Accelera Martorell: Reptes de la Mobilitat Sostenible’ és un programa gratuït, que compta amb 60 hores de formació tècnica en mobilitat sostenible i automoció, 40 hores de gestió i desenvolupament empresarial, així com un acompanyament personalitzat en forma de mentories.

El programa s’adreça a 15 participants amb els següents perfils: Titulats en Cicles Formatius de Grau Superior, Titulats o estudiants de Graus Universitaris d’enginyeria o professionals d’empreses i emprenedors interessats en el sector de la mobilitat.

Inclou formació especialitzada dins el sector de la mobilitat: Design thinking i Lean Startup, Sistemes de mobilitat urbana, Vehicles elèctrics, autònoms i connectats, Bateries i altres fonts d’energia, Digitalització en l’entorn industrial, i Robotització de processos.

També formació empresarial: Habilitats de les persones emprenedores, Estudi de mercat, Metodologies del Model de Negoci (Mètode Focus, Lean Startup i Scope), Metodologies de Model de Negoci i Pla d’Empresa, Costos, Pressupost i comptabilitat, Estratègia de Vendes, Màrqueting, Gestió financera i pla Econòmic Financer, Legalitat de les Start Up. Pacte de socis, Ecosistema de les Start up de Mobilitat i automoció. Fonts de finançament, i Protecció del Producte o servei: Marques i patents i Elevator Pich.

Els participants desenvoluparan la solució a un dels reptes seleccionats amb l’objectiu d’adquirir habilitats i coneixements necessaris per posar en marxa aquestes iniciatives empresarials.

Un cop finalitzada la formació i mentories, es durà a terme un acte de cloenda, el DEMO DAY, on es premiarà el millor projecte amb 2.500 euros i un any d’allotjament gratuït al coworking Molí Empresa, amb l’objectiu de reconèixer i premiar l’esforç emprenedor dels participants a ‘Accelera Martorell: Reptes de la Mobilitat Sostenible’.

La valoració es farà per part d’un jurat on els membres seran especialistes en el sector i valoraran l’aplicació dels coneixements adquirits en el programa de preacceleració en el àmbit de la mobilitat sostenible i la gestió empresarial a banda de la adaptació de la idea a la necessitat del mercat.

Inscripcions

Les persones interessades en participar en aquesta nova edició del programa ‘Accelera Martorell’ que disposin del perfil sol·licitat ja poden realitzar la seva inscripció a través d’aquest formulari online . Per a més informació: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01.

Font: Arrenca la 3a edició del programa ‘Accelera Martorell: Reptes de la Mobilitat Sostenible’