Arrenca una nova edició de la Supercopa de Catalunya d’handbol a Martorell

Categories General

El divendres es va presentar la Supercopa Catalunya d’handbol al Pavelló de Can Cases. Les semifinals es juguen el 25 i 26 d’agost i les finals, masculina i femenina, el pròxim 29 d’agost a la localitat. L’acte va comptar amb la presència del regidor Albert Fernández, com a alcalde accidental de Martorell, del president de la Federació Catalana d’Handbol, Jaume Fort, i del president del CH Martorell, Jordi Florenza. També va haver-hi una representació dels equips participants: FH Sant Vicenç, KH-7 BM Granollers, OAR Gràcia Sabadell, H Sant Quirze, Fraikin BM Granollers, CH Sant Esteve de Palautordera i FC Barcelona.

Fernández es va mostrar molt feliç per poder rebre un torneig de tanta qualitat: “Com sempre per nosaltres és un plaer comptar amb esdeveniments de primer nivell. Estem molt contents que la Federació pensi en Martorell per fer aquesta competició. Tenim una tradició esportiva molt gran, tenim 28.000 habitants i la meitat estan al Patronat d’esports. Tenim instalacions de primer nivell i, per tant, és un privilegi poder organitzar esdeveniments d’aquesta importància i més sent Ciutat Europea de l’Esport. Aquesta Supercopa dona més relleu a aquest any que estem tenint ple d’activitats i de competicions que realitzem”.

A més, l’alcalde accidental va desitjar el millor per les plantilles que intentaran aixecar el pròxim dimarts el trofeu de campions: “Vull donar tota la sort a tots els conjunts que competiran també. Vull agrair a la Federació i al CH Martorell, sempre ens tindreu per tot allà que necessiteu”.

Albert Fernández, alcalde accidental de Martorell

Una possibilitat de vendre millor l’handbol

Jaume Fort, per la seva part, assegurava que era un “honor tornar a celebrar aquesta edició. Volem pujar el llistó i això que l’any passat vam pujar l’estàndard que volem donar des de la Federació Catalana perquè volem vendre el millor possible el nostre esport. Venir aquí va ser un pas endavant claríssim. Vull donar també la benvinguda a tots els equips participants”. Cal recordar que totes les finals es podran seguir per Esport 3. Fort, de fet, es mostrava content de “tenir visibilitat per l’esport” amb l’oportunitat de poder veure els encontres des de casa.

Jaume Fort, president de la Federació Catalana d’handbol

D’altra banda, Jordi Florenza, el president del CH Martorell, afirmava que el dimarts “és un dia molt important i que espera que tots els jugadors puguin gaudir d’un dia d’handbol”.

Jordi Florenza, president del CH Martorell

Amb la graderia pràcticament plena, Martorell va viure el juliol de 2022 la primera Supercopa Catalana. El FC Barcelona i el BM Granollers van repetir el primer lloc d’una competició que ja van embutxacar-se el 2021.

 

Font: Arrenca una nova edició de la Supercopa de Catalunya d’handbol a Martorell