Creu Roja comença a recollir dilluns material per al ‘Retorn a l’escola solidari’

Categories General

La Creu Roja del Baix Llobregat Nord inicia una nova campanya ‘Retorn a l’escola solidari’ perquè els infants del nostre entorn comencin el curs amb tot el material bàsic. L’acapte es farà tant al supermercat Carrefour Martorell -en col·laboració amb la Fundació Carrefour- el 8 i 9 de setembre, com a les oficines de la Creu Roja a Martorell des de la setmana vinent.

En concret, des del proper dilluns s’activa una de les dues maneres de participar-hi: lliurar el material escolar a l’oficina que la Creu Roja del Baix Llobregat Nord. Això és al al carrer de Sant Llorenç d’Hortons número 5 de Martorell “de dilluns a divendres en horari de matí de 09.00 a 15.00h”, destaca la referent tècnica de Creu Roja Baix Llobregat Nord, Griselda Sanahuja.

Griselda Sanahuja, referent tècnica Creu Roja Baix Llobregat Nord

Per altra banda -en col·laboració amb la Fundació Carrefour- el 8 i 9 de setembre es recollirà material a l’interior de l’establiment Carrefour de Martorell, en horari comercial. “Els nostres voluntaris s’instal·laran allà i recolliran el material escolar que donin els clients. A més, la Fundació Carrefour farà una aportació de 500 euros a la causa”.

Griselda Sanahuja, referent tècnica Creu Roja Baix Llobregat Nord

L’objectiu de la campanya és dotar infants de famílies necessitades del nostre entorn d’un material bàsic que els permeti “tant treballar des de la mateixa escola com fer les tasques a domicili que se’ls demanen”. Els materials que es demanen són “llapis, bolis, retoladors, maquinetes de treure punxa, gomes, tubs de cola, regles i colors de fusta, entre d’altres”, enumera Sanahuja.

Griselda Sanahuja, referent tècnica de la Creu Roja del Baix Llobregat Nord

Tot aquest material recopilat en les dues variants de la campanya es distribuirà en lots. Els voluntaris procuraran que siguin el més equilibrats i anivellats possible, i que tinguin en compte les diferents necessitats, segons es tracti de primària o de secundària. Els beneficiaris són infants de famílies ateses per la Creu Roja. Sanahuja explica que “en anys anteriors, la campanya ha arribat a uns 110 o 120 infants”.

Griselda Sanahuja, referent tècnica Creu Roja Baix Llobregat Nord

La referent tècnica anima tothom a participar en la campanya incidint en què “és important que tots els nens i nenes puguin començar el curs amb tot el material bàsic que necessiten, i això està a les nostres mans”. Tant fent donació des de dilluns a la Creu Roja com a Carrefour.

Font: Creu Roja comença a recollir dilluns material per al ‘Retorn a l’escola solidari’