Arriba ‘La Supernit a les Biblioteques’ aquest divendres amb els personatge de l’SX3

Categories General

La Biblioteca Francesc Pujols acull aquest divendres, a les 19.00h, ‘La Supernit a les Biblioteques’, una activitat musical basada en una sèrie animada amb tècnica 3D de l’SX3, el nou Club Súper 3 que Televisió de Catalunya. Els nens i nenes ballaran coreografies a les biblioteques d’arreu de Catalunya seguint el ritme del personatge del Titó i els Fa la Là, un seguit d’animalons que l’acompanyen.

‘La Supernit a les Biblioteques’ ja es va començar a preparar el dimarts de la setmana passada amb un taller a la sala polivalent. Hi van ser una cinquantena nenes i nens d’entre 2 i 8 anys d’edat, acompanyats de pares i mares.

Els infants van pintar un dibuix dels personatges del SX3, van llegir i van practicar les coreografies d’un ball que els proposa el personatge del Titó. “Van pintar els Fa la là, és a dir, els personatges que l’acompanyen: l’oca de l’Empordà; l’ós bru del Pirineu, el tritó del Montseny, i l’ésser fantàstic del Ruquicorn”, ha explicat Josefina Canals, tècnica de la Biblioteca Francesc Pujols. A continuació, els infants van triar llibres de tres laboratoris de lectura, “el viatge a la granja, el bosc i l’illa”. Per acabar, van preparar la coreografia del ball d’aquest divendres.

Josefina Canals, tècnica Biblioteca Francesc Pujols

Per a la cita d’aquest divendres, els infants cantaran diverses melodies i lletres de cançons tradicionals versionades pel Dani Vega, component de Mishima. Per exemple, La castanyera , Cargol treu banya , Sol solet , Si la barqueta es tomba , El gegant del pi , L’esquirol (plim, plim, plim) , En Joan petit quan balla o El ball de la civada.

Font: Arriba ‘La Supernit a les Biblioteques’ aquest divendres amb els personatge de l’SX3