La FHSJDM obre les portes a la Fundació Carreras per captar nous donants

Categories General

La Fundació Josep Carreras amb la seva campanya #imparablescontralaleucemia, ha estat present a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) amb l’objectiu de donar visibilitat a les malalties oncològiques de la sang, informar i sensibilitzar sobre la importància de la investigació per a aconseguir curar-les, i captar socis per poder seguir endavant amb els programes que l’entitat porta a terme arreu del món.

L’organització, presidida per Josep Carreras, fa més de 30 anys que impulsa projectes per a aconseguir que la leucèmia sigui, algun dia, una malaltia 100% curable. Entre altres, compta amb un centre de recerca propi únic a Europa, dedicat a estudiar les malalties malignes de la sang, gestiona un registre de donants de medul·la òssia a Espanya, i compta amb diversos programes socials per a persones malaltes i les seves famílies.

Des de la FHSJDM els han obert les portes aquesta setmana, perquè fins avui 19 de maig, difonguin la seva campanya de sensibilització a totes aquelles persones que visitin el centre.

Font: La FHSJDM obre les portes a la Fundació Carreras per captar nous donants