Asepeyo presenta a Martorell ‘Ruta 151’ per difondre la prevenció de riscos laborals

Categories General

La ‘Ruta 151’ d’Asepeyo ha arribat aquesta setmana a Martorell. La unitat mòbil està ubicada a la plaça de les Cultures fins demà dijous, 11 de maig. A l’interior s’hi recrea un espai laboral immersiu idoni per promocionar, difondre i sensibilitzar en bones pràctiques en prevenció de riscos laborals i en la implementació d’hàbits saludables en les seves empreses mutualistes. La Mútua està desenvolupant iniciatives en què les noves tecnologies i la gamificació són les protagonistes.

Per presentar el projecte a Martorell, avui s’ha organitzat un petit acte a l’exterior de la unitat mòbil que ha comptat amb la presència d’institucions i organitzacions empresarials representatives de la comarca.

David Mestres, director del centre assistencial de Martorell, ha donat la benvinguda i ha agraït la seva assistència a la presentació d’aquest innovador projecte, tot recordant que aquest any el centre d’Asepeyo ha celebrat el seu 45è aniversari a la localitat.

Carles Miró, director territorial d’Asepeyo a Catalunya, per la seva banda, ha recordat els seus inicis a Martorell i ha agraït la confiança que les empreses de la comarca han mostrat sempre amb la Mútua.

Carles Miró, director territorial Asepeyo Catalunya

La regidora de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Martorell, Rosa Cadenas, ha remarcat que Asepeyo ha triat Martorell per presentar els seus serveis en matèria de prevenció de riscos laborals per la quantitat d’empresa que hi ha a casa nostra i voltants.

Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica i Comerç

Després dels parlaments, els assistents han pogut experimentar la tecnologia en prevenció de riscos laborals a l’interior de la unitat mòbil.

Durant les sessions previstes aquesta setmana, els usuaris podran viure en primera persona més de 12 experiències diferents de realitat virtual. Conduir un simulador d’alta immersió, constatar els efectes que produeix el soroll en les persones mitjançant la recreació d’entorns acústics industrials amb l’innovador equip reactable, volar un dron específic d’interiors, descobrir la convivència laboral amb un robot industrial, provar-se un exoesquelet per la prevenció de trastorns musculoesquelètics, o inclús experimentar amb atmosferes explosives, són algunes d’aquestes pràctiques.

Aquests continguts, dirigits a l’ajuda de la reducció de la sinistralitat i la millora dels hàbits saludables en l’entorn laboral, es donaran a conèixer a prop de 15.000 empreses que representen a més d’1.000.000 de treballadors protegits de la Mútua, amb la finalitat d’ajudar-los en la reducció de la sinistralitat i la millora dels hàbits saludables en l’entorn laboral. Per més informació, veure ‘Asepeyo Ruta 151 ‘.

Font: Asepeyo presenta a Martorell ‘Ruta 151’ per difondre la prevenció de riscos laborals