L’autobús itinerant ‘Barcelona Emplea’ de Clece entrevista 140 persones a Martorell

Categories General

L’empresa Clece ha instal·lat el seu autobús itinerant aquest dimecres a l’aparcament del Vapor de Martorell per presentar el projecte ‘Barcelona Emplea’. Una iniciativa que té com a objectiu oferir oportunitats laborals als veïns i veïnes de la província de Barcelona, especialment a aquelles persones que es troben en situació de vulnerabilitat.

Clece està oferint més de 500 llocs de treball, un centenar a Martorell. Per fer-ho possible, un equip de selecció està recorrent quatre municipis de la província de Barcelona: Martorell, Sitges, Vallirana i l’Hospitalet de Llobregat, en un autobús reconvertit en una oficina d’ocupació itinerant, per entrevistar les persones candidates.

Martorell ha estat la tercera parada de l’autobús itinerant. Un total de 140 persones, el 90% de la nostra població, han assistit a les entrevistes per ocupar feines de diferents perfils professionals, com personal de neteja, manteniment, treballadors i treballadores familiars o vigilants de seguretat, entre d’altres.

Ofereixen contractes d’entre 20 i 40 hores setmanals, alguns indefinits i d’altres temporals de fins a quatre mesos de durada, sempre amb la possibilitat de passar a la seva borsa de treball un cop finalitzats, i l’objectiu és que bona part d’ells es converteixin en indefinits a curt i mig termini.

Rosa Llamas, responsable de Recursos Humans de Clece, ha dit que “ha estat una jornada molt intensa i agradable. Hem tingut una acollida per part de Martorell i els seus voltants molt important. Teníem programades unes 130 entrevistes i al final n’han estat 140, de les quals al voltant del 65% han assolit un nivell molt alt d’aptitud per als serveis que oferim”.

Rosa Llamas, responsable RRHH Clece

“Enviem les ofertes de treball als serveis de promoció econòmica i les entitats socials, com ara Creu Roja, i demanem una discriminació positiva cap a col·lectius vulnerables. Volíem persones amb i sense experiència, perquè creiem que tothom té necessitat d’una oportunitat laboral. Per a nosaltres és interessant que vinguin persones que simplement tinguin ganes de treballar”, ha apuntat Llamas. En aquest sentit, ha destacat “cinc contractacions directes que hem dut a terme de persones de col·lectiu vulnerable. Això és el més gratificant, acabar el dia amb una situació d’incorporació real”.

Rosa Llamas, responsable RRHH Clece

La regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas, ha expressat que aquesta “és una iniciativa molt important per a les persones de Martorell que estan buscant feina. En col·laboració amb el Departament de Promoció Econòmica, és un suport més que tenim per la gent amb molta necessitat de trobar una feina ara. És un exemple d’èxit perquè hi ha persones que ja marxen d’aquí amb un contracte de treball i comencen dilluns”.

Rosa Cadenas, regidora Promoció Econòmica

Clece és una companyia formada per més de 80.000 professionals que treballen per millorar la vida de les persones en diversos àmbits que van des de la neteja, el manteniment o la seguretat, fins a serveis socials relacionats amb la cura de persones grans i en situació de dependència. Compta amb clients a Espanya, Portugal i el Regne Unit i des del seu naixement en 1992, treballa amb el propòsit de generar un impacte social real a través dels seus esforços en favor de l’ocupació i la inclusió laboral de col·lectius vulnerables. Més informació al web www.clece.es .

Font: L’autobús itinerant ‘Barcelona Emplea’ de Clece entrevista 140 persones a Martorell