Cal Teatre amb ‘Mentida podrida’ estrena temporada de La Xarxa a El Progrés

Categories General

Mentida podrida , de la companyia Cal Teatre , estrena la nova programació semestral de La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil a Martorell . És un espectacle dirigit a infants a partir de 6 anys i les seves famílies, que es representarà aquest diumenge 21 de gener a les 12.00h al Teatre d’El Progrés.

Cal Teatre va néixer l’any 2015 fruit de les passions comunes dels seus integrants, Carlos Gallardo i Jordi Font, al voltant del teatre de titelles, la fascinació pels objectes i la creació d’històries que neixen de la màgia quotidiana. Després d’experimentar al voltant de la identitat i la pròpia veu amb El bosc com balla (2016) i reflexionar al voltant de l’empatia a Joc de cadires (2019), ara porten a Martorell Mentida podrida . Des de la companyia accepten el repte d’explicar allò que és essencial d’una manera diferent i atractiva.

“És una reflexió sobre la mentida i la veritat a partir de l’història d’un nen que rebutja la realitat. Dos arquitectes, experts en crear mentides, l’ajudaran a crear una nova identitat”, detalla la responsable de Comunicació de La Xarxa, Cristina Ramírez.

Cristina Ramírez, responsable de Comunicació de La Xarxa

Amb l’abonament de La Xarxa es pot assistir a aquest espectacle i als altres dos del primer semestre -junt amb Les pirates de terra endins de la Companyia Sgratta el 4 de febrer, i Les ales de la Carlota de la companyia de Teatre Anna Roca, el 3 de març-. “El preu serà de 12 euros per als adults, 6 per als menors de 12 anys i gratuït als menors de 3”, explica Ramírez.

A més, “els infants que estudiin Primària a qualsevol de les escoles de Martorell poden apuntar-se a la campanya ‘Vine al teatre’, que implica un abonament gratuït tant per a l’infant com per a un acompanyant adult”, apunta Ramírez. Els abonaments ja es poden obtenir a www.laxarxamartorell.cat .

The post Cal Teatre amb ‘Mentida podrida’ estrena temporada de La Xarxa a El Progrés appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Cal Teatre amb ‘Mentida podrida’ estrena temporada de La Xarxa a El Progrés