L’Ajuntament rep el conseller Carles Campuzano per abordar les demandes del municipi en drets socials

Categories General

Aquest matí, els membres del consistori de l’Ajuntament de Martorell han rebut el conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Carles Campuzano. La visita institucional ha estat per conèixer de prop les demandes socials dels ciutadans i concretar les propostes necessàries per atendre-les.

El conseller Campuzano s’ha reunit amb l’alcalde Xavier Fonollosa, la regidora de Benestar Social, Cristina Dalmau, el regidor de Medi Ambient i Benestar animal, Jordi Amat, la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas, la regidora d’Igualtat, Remedios Màrquez, i la regidora de Gent Gran, Montserrat Salas. Per part de la Generalitat s’hi ha comptat amb la presència de Marta Masagué, directora de Serveis Territorials de Drets Socials a Barcelona.

Carles Campuzano ha plantejat algunes de les dificultats socials que existeixen al país i, per tant, també al nostre municipi, com són “el repte de necessitats de serveis per a les persones grans, davant l’envelliment social, o la problemàtica de la pobresa extrema que existeix tot i el creixement de l’economia i l’ocupació. A més, també ens trobem davant del conflicte social que comporta la dificultat d’emancipació dels joves, que deriva amb una taxa de fecundació molt baixa, la qual cosa denota el malestar de les famílies”.

“Finalment, el país incrementa cada any la seva població, principalment a causa de les migracions, i això suposa també un repte en els serveis socials que oferim. Tot això ho treballarem conjuntament amb l’Ajuntament de Martorell”, ha afirmat Campuzano.

Carles Campuzano, conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya

L’alcalde Xavier Fonollosa ha expressat que “al nostre municipi tenim una especial sensibilitat amb tota la gent que més ho necessita, com són col·lectius com la gent gran, o les persones amb discapacitat intel·lectual. Aquesta és la gran feina que fa el Departament de Drets Socials, i avui hem rebut al conseller de la Generalitat de Catalunya per plantejar-li tots els objectius i demandes que tenim envers el govern del país, que segur que farà el possible perquè puguem treballar conjuntament per resoldre les necessitats que hi hagi”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Durant l’acte, a més, s’ha dut a terme la firma del llibre d’honor per part del conseller, en què hi ha remarcat la gratificació per haver estat convidat al municipi, i ha expressat que “Martorell és una ciutat emprenedora i compromesa amb una població jove i activa, però amb una demanda de serveis i suport per les persones amb més necessitats especials. Estic segur que treballant plegats serem capaços de construir un país més lliure i més just”.

Carles Campuzano, conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya

Després de l’acte institucional, s’ha dut a terme una reunió a porta tancada, on tots els assistents han parlat de propostes concretes per resoldre les demandes socials de Martorell.

The post L’Ajuntament rep el conseller Carles Campuzano per abordar les demandes del municipi en drets socials appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: L’Ajuntament rep el conseller Carles Campuzano per abordar les demandes del municipi en drets socials