Campament a Ca n’Oliveres per veure els Reis Mags i retransmissió virtual en directe

Categories General

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Martorell el proper dimarts, 5 de gener, per recollir les cartes dels infants i fer realitat els seus desitjos. Enguany, la situació sanitària no permet a Ses Majestats recórrer els nostres carrers i places, però instal·laran un Campament Reial a Ca n’Oliveres per poder rebre els nens i nenes. A més, al web martorelldigital.cat hem preparat moltes sorpreses relacionades amb els Reis Mags.

Els Reis estaran al seus trons, entre les 10.00 i les 14.00h i entre les 16.00 i fins a les 20.00h, per saludar els infants de Martorell, complint amb totes les mesures de prevenció i seguretat. Si voleu anar-los a veure, heu de reservar un espai a la web www.entrades.martorell.cat on podreu triar l’hora que us vagi millor per visitar el Campament Reial de Ca n’Oliveres, apunta el regidor de Cultura, Andreu González. L’accés només es permetrà amb aquesta reserva prèvia perquè els Reis volen donar exemple i evitar que es produeixin aglomeracions.

Andreu González, regidor de Cultura

A més, durant tota la tarda, s’emetran reportatges sobre Ses Majestats al portal martorelldigital.cat i, a partir de les 19.30h, s’emetrà un programa en directe en el què la Fada Estel i el Patge Viu-Viu vetllaran perquè els martorellencs visquem la nit més màgica de l’any, avança el president del Patronat de la Cavalcada de Reis, Xavier Vila.

Xavier Vila, president Patronat Cavalcada de Reis

A martorelldigital.cat podeu també enviar la vostra carta virtual als Reis , i al web del Patronat de la Cavalcada participar del concurs ‘Coneixes Martorell?’ i entrar en un sorteig per parlar amb els Reis telemàticament el mateix 5 de gener.

Font: Campament a Ca n’Oliveres per veure els Reis Mags i retransmissió virtual en directe