Una cinquantena d’afortunats a la campanya ‘El teu tiquet té premi’ de Nou Martorell

Categories General

L’associació de comerciants Nou Martorell ha celebrat aquest matí el sorteig de la campanya ‘El teu tiquet té premi’ en un programa especial a Ràdio Martorell. Entre el 7 i el 23 de desembre, els clients podien dipositar el seu tiquet de compra a les urnes repartides als comerços associats i optar-ne a una segona pel mateix import. D’entre els més de 2.500 tiquets recollits, se n’han extret 50 fins a completar la quantitat de 3.028,49 euros en premis.

Els premis han estat molt repartits, des dels 3,39 euros de Còpies Martorell -el més baix-, als 345,84 euros -la quantitat més alta- de Globo Novetats. Des de les botigues on s’han dispensat els tiquets agraciats s’avisarà als clients perquè puguin passar a comprar al mateix comerç de manera gratuïta.

La campanya ‘El teu tiquet té premi’ ha volgut “agrair i recompensar la gent que ve a comprar. Que recuperin el que es van gastar. Als clients els hi agrada omplir els tiquets i dipositar-los a les urnes. Normalment són compres petites, entre 30 i 50 euros, i així els premis queden força repartits”, diu el president de Nou Martorell, Marc Casasayas.

Marc Casasayas, president Nou Martorell

Les vendes de final d’any “estan sent bones”, assegura Casasayas, “ja que hi ha hagut restriccions de mobilitat i els centres comercials han estat un mes i mig tancats. Això ha fet que compres s’hagin concentrat més al poble. La perspectiva no era gent bona, però tot i que ha estat un any difícil, crec que l’hem salvat. Crec que gener serà més complicat, però segur que a la primavera tornem a florir”.

Marc Casasayas, president Nou Martorell

El programa radiofònic ha estat conduit pel tècnic de Mercats i Consum de l’Ajuntament de Martorell, Ferran Riera, amb l’assistència del president de Nou Martorell, Marc Casasayas, i el dinamitzador de l’associació, Lluís Gutiérrez, que han anat traient els tiquets afortunats corresponents a 23 establiments diferents adherits a l’entitat comercial. En aquest enllaç podeu recuperar el programa per conèixer tots els premiats.

Font: Una cinquantena d’afortunats a la campanya ‘El teu tiquet té premi’ de Nou Martorell