Campanya dirigida a la gent gran per mantenir la salut de la visió

Categories General

Emmarcat en el Dia Internacional de la Gent Gran, que es commemora l’1 d’octubre, les òptiques de Martorell adherides a la Xarxa Bon Veïnatge i Gent Gran ofereixen revisions gratuïtes i descomptes en els seus productes. Es tracta de la campanya adreçada a la gent gran per mantenir la salut de la seva visió, que es desplegarà del 30 de setembre al 9 d’octubre.

L’Òptica i Ortopèdia Sant Jordi ubicada al passeig de Catalunya, bloc 3, local 8, i a la plaça del Vi, porta nord, 1, oferirà revisions de la visió, prevenció del glaucoma i la degeneració macular associada a l’edat, amb descomptes i altres ofertes.

L’Òptica & Audiologia Universitària de la rambla de Les Bòbiles, 3, farà revisió gratuïta de la vista i revisió per a la prevenció del glaucoma. Realitzen la mesura de la pressió intraocular amb el tonòmetre d’aire. A més, ofereixen progressius d’última generació i filtres que augmenten i milloren el contrast, així com lents de contacte multifocals. Centre auditiu amb la tecnologia més avançada i revisió auditiva gratuïta. Preus fins a un 50% de descompte sobre el preu del mercat.

L’Òptica Plans al carrer de Francesc Santacana, 22, farà revisió visual gratuïta amb descomptes del 50% en lents progressives i mono-focals d’estoc. Segona parella gratis. Complementen amb servei de teràpia visual i control de la pressió ocular.

A BCN Òptics Martorell a l’avinguda Francesc Riera, 10, es poden revisar la vista i la oïda de franc. També disposen de descomptes de fins el 50% en lents i muntures de totes les marques. Prevenció del glaucoma i la degeneració macular, cataractes i audició, amb un 25% de descompte en audiòfons.

I Josa Òptics al carrer Doctor Lluís Gaya, 2B, disposarà de revisió gratuïta de la vista i la oïda. Descomptes fins al 50% en ulleres graduades, de sol i audiòfons. Segones ulleres de regal, inclou progressives. Prova gratuïta a casa de lents de contacte i audiòfons. Per als petits de la casa, ulleres i vidres per 40 euros amb canvi gratuït de vidres durant un any si es trenquen o varia la graduació.

Font: Campanya dirigida a la gent gran per mantenir la salut de la visió