L’AECC-Catalunya contra el Càncer reprèn l’activitat solidària dissabte

Categories General

La Junta Local de l’AECC-Catalunya contra el Càncer reprèn l’activitat solidària. Dissabte, 1 d’octubre, tornaran a muntar parades en diferents punts de la població per recollir diners que es destinaran a la investigació de la malaltia i a ajudar a les persones afectades. Les taules estaran habilitades a La Vila, Buenos Aires, Les Bòbiles i Torrent de Llops.

La iniciativa, de caràcter anual, havia quedat paralitzada a causa de la pandèmia. La presidenta de la Junta Local de l’Associació de l’AECC-Catalunya contra el Càncer, Montserrat Campmany, diu que “teníem moltes ganes de tornar a col·laborar amb l’associació perquè feia dos anys que no podíem fer res. Afortunadament hi ha gent que ha continuat fent aportacions perquè sempre es necessiten diners”.

Montserrat Campmany, presidenta Junta Local AECC-Catalunya

Membres de l’associació martorellenca sortiran al carrer per animar als vianants a fer aportacions econòmiques per fer front comú en la lluita contra aquesta malaltia. Els punts de recollida s’instal·laran “al carrer Pere Puig -davant del Bar Manel-; a la plaça de La Vila; davant del bloc 1 de Buenos Aires; a la rambla de Les Bòbiles -davant del Mercat Municipal-; i a la rambla de Pep Ventura”, assenyala.

Montserrat Campmany, presidenta Junta Local AECC-Catalunya

L’horari de l’acapte serà de 09.00 a 13.00h i anirà a càrrec de l’equip de voluntaris i voluntàries de l’associació. La presidenta de la lluita contra el càncer local demana que tothom qui ho vulgui “vingui a col·laborar amb nosaltres” segons la disponibilitat horària que tinguin.

Montserrat Campmany, presidenta Junta Local AECC-Catalunya

Recordem, dissabte 1 d’octubre, de 09.00 a 13.00h hi haurà cinc punts de recollida distribuïts per Martorell. Els diners acaptats es destinaran a la investigació i a ajudar a les persones malaltes i els seus familiars. L’associació està preparant una nova acció per sensibilitzar sobre la malaltia. Serà el 19 d’octubre coincidint amb el Dia Internacional del Càncer de Mama i il·luminaran el Pont d’Anoia de color rosa que simbolitza la lluita contra aquesta tipologia de càncer.

Font: L’AECC-Catalunya contra el Càncer reprèn l’activitat solidària dissabte