Cancel·lades la 22a Cursa de Martorell i les 6 Hores de Resistència Cargill de principis de maig

Categories General

Dues cites atlètiques, la 22a Cursa de Martorell i la 7a Cursa de les 6 Hores de Resistència Cargill Solidària , s’han cancel·lat en les seves dates previstes de celebració, els dies 3 i 10 de maig, respectivament. L’organització de la Cursa de Martorell informarà, més endavant, si anul·la o posposa l’esdeveniment. Cargill l’ha anul·lat definitivament, però donarà els diners acaptats a la Creu Roja i a la compra de material sanitari.

L’organització de la Cursa de Martorell –la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament i el Martorell Atlètic Club en la vessant de direcció tècnica- l’ha cancel·lada en la data prevista. També comunica a través de les xarxes que “quan la situació excepcional en que ens trobem ho permeti, ampliarem aquesta informació confirmant l’anul·lació definitiva per aquesta edició o definint una data alternativa de realització”. Arribat aquest moment, s’informarà els interessats amb les indicacions referents a les inscripcions.

La Cursa celebrava enguany a la 22a edició amb dues modalitats: la de 5 Km -que suplia la de 10 km i que incloïa 9 categories, en femení i en masculí- i les curses de promoció o infantils –cinc categories segons edat, tant en masculí com en femení-. El marc per als 600 inscrits era un circuit urbà per Martorell.

Per altra banda, l’empresa afincada a Martorell Cargill cancel·la la 6a Cursa de les 6 Hores de Resistència Cargill Solidària. En tractar-se d’una prova amb finalitats benèfiques, tot el donatiu de l’empresa per a la realització de la Cursa serà donat per a la compra de material sanitari que contribueixi a alleugerir la crisi del coronavirus.

El donatiu d’1 euro fet per tots els atletes ja inscrits es donarà íntegrament a la Creu Roja des de l’empresa Athleticevents, encarregada de les inscripcions i del cronometratge. Si algun atleta no hi està d’acord, pot demanar la devolució a través d’Athleticevents.

La Cursa Cargill, iniciada l’any 2014 per petició d’un grup de treballadors de l’empresa, obre als participants l’opció de córrer o caminar fins a un màxim de 6 hores per un circuit al Parc Forestal de Can Cases i fer donació d’aliments i econòmica. L’any passat, la cita va arribar al seu màxim de participants, un total de 150.

Font: Cancel·lades la 22a Cursa de Martorell i les 6 Hores de Resistència Cargill de principis de maig