Caramelles per Pasqua en format habitual amb doble jornada de cantades

Categories General

Les caramelles recuperen per Pasqua el seu format habitual de cantades a l’exterior, en carrers i places, aquest diumenge 17 i dilluns 18 d’abril. Prop d’una vuitantena de persones ha respost a la crida de l’entitat organitzadora, Caramelles de Martorell, i interpretaran tres cançons escollides. Enguany és el 92è aniversari de l’activitat a casa nostra.

El diumenge és el dia de Caramelles al voltant de La Vila i altres punts habituals. La trobada dels cantaires serà la plaça de l’Església (09.00h), per després iniciar un recorregut en trenet “cap a la plaça del 25 de setembre, el carrer de Pau Par, la plaça de la Creu, l’església de Crist Salvador -aprofitant la sortida de missa dels feligresos- i finalment la parròquia de Santa Maria”, comenta la presidenta de l’entitat, Anna Gil.

L’itinerari finalitzarà amb una cantada a la plaça de la Vila i el lliurament de la mona gegant que sorteja l’entitat, i que s’ha exposat els dies previs a l’establiment El Racó de la Toñi.

Anna Gil, presidenta de Caramelles Martorell

Dilluns toquen caramelles als barris de Can Carreras, el Pla, Les Bòbiles i el Camí Fondo. La primera cantada, pels volts de les 09.00h, serà a la plaça era del Padró i la seguiran les aturades al carrer de Sant Joan, a la Rambla de Pep Ventura, a la Residència d’Avis Sant Joan de Déu, a la rambla de Les Bòbiles, a la plaça de Frederic Duran, al carrer d’Ausiàs March i amb punt i final al Centre Cultural.

Anna Gil, presidenta de Caramelles Martorell

Gil anima la gent de Martorell “a que quan sentin les caramelles surtin al carrer i s’acostin. I fins i tot, que s’atreveixin a cantar amb nosaltres!”. S’interpretaran tres cançons: d’una banda, es recuperarà “la que s’havia preparat per al 90è aniversari i que ja no es va poder cantar pels carrers a causa de la pandèmia”; també “un rap que vam cantar en la gimcana caramellaire que vam fer l’any passat” i finalment la cançó Cultura al carrer , del grup Ambauka, present a la festa de benvinguda de les caramelles fa poc més d’un mes.

Anna Gil, presidenta de Caramelles Martorell

L’organització preveu l’assistència d’una vuitantena de cantaires de totes les edats, acompanyats dels capgrossos Queta i Met i d’un trenet que els portarà a les diferents parades.

Font: Caramelles per Pasqua en format habitual amb doble jornada de cantades