Tres jugadors del Sala5 lluitaran per les medalles als Campionat d’Espanya

Categories General

El Sala5 Martorell estarà representat amb tres jugadors als Campionats d’Espanya sub16 i sub19 de futbol sala que tindran lloc a San Fernando (Cadis) a partir del diumenge 17 d’abril. Es tracta de José Martínez (sub16) i d’Ibai Espinosa i Matías Leguizamon (sub19), que viuran una experiència en clau estatal que va posposar-se el passat mes de gener, quan haurien d’haver-se celebrat.

José Martínez (2006) està vivint la millor temporada com a jugador del Sala5. En el seu tercer any vestint la samarreta vermella, ja ha completat el Campionat Comarcal de seleccions del passat mes de desembre i ara viurà la seva segona convocatòria en un combinat català.

La primera va ser en edat aleví, quan va proclamar-se campió d’Espanya, mentre que en infantil no va arribar a la llista definitiva. En cadet, ha entrat en una convocatòria que s’ha ampliat fins als 14 integrants i que està formada per Mario Fogued (AE L’Hospitalet Bellsport), Izan Vargas, Héctor Pastor i Jordi Sánchez (FC Barcelona), Eric Lucas i Miquel González (Industrias Santa Coloma), Mario Plaza (Manresa FS), Max Serraviñals (Les Corts UBAE), Pol Terrino (Badalona Futsal Iris), Gerard Garcia, Joel Miñano i Lucas Espinosa (Futsal Mataró) i Iker Abad (Caldes FS).

Segons ha admès Martínez, es pren aquesta cita amb més exigència, “ara el nivell està més alt”, i explica que ha estat “difícil” formar part d’aquest combinat.

José Martínez, jugador Sala5 Martorell

En aquesta categoria, Catalunya ha quedat enquadrada amb la Comunitat de Madrid, Illes Balears i Melilla en la lligueta prèvia, dins del grup B, i la competició arrencarà a partir del diumenge 17 d’abril.

Tanquen l’etapa de formació

Ibai Espinosa i Matías Leguizamon, de la seva banda, militen al juvenil A vermell i han estat cridats per a la selecció catalana sub19 per lluitar per la medalla d’or. Tots dos jugadors han preparat el campionat que se celebrarà a Andalusia amb la intenció de tornar a casa amb una medalla d’or. Espinosa ja coneix les sensacions d’una cita d’aquesta alçada, però Leguizamon debuta en un Campionat d’Espanya, després d’haver passat per les seleccions comarcals base.

En el seu darrer any com a juvenil i tancant el cercle del futbol sala formatiu, volen aprofitar l’oportunitat de formar part d’aquesta selecció. Martí Puig (CFS Montcada), Robert Vasile i Néstor Ruiz (AE L’Hospitalet Bellsport), Fèlix Prunera i Roger Panadés (Les Corts UBAE), Víctor Ramos, Marcel Bravo i Sergi Viedma (Industrias Santa Coloma), Adrián Tapias i Pol Cano (FC Barcelona) i Arnau Pineda i Manoel Kawa Carreño (CN Sabadell) integren aquest combinat. I tindran com a rivals a la fase de grups la Comunitat de Madrid, Illes Balears i Melilla per començar la cita.

Espinosa avisa del “potencial que tenim” i no amaga l’orgull per formar part d’una selecció tan exigent com la catalana, que ha preparat aquest torneig amb molta dedicació.

Ibai Espinosa, jugador Sala5 Martorell

De la seva banda, Leguizamon debuta en una selecció catalana amb la intenció de “fer-ho de la millor manera possible” i exposa que han treballat dur per aconseguir un grup molt unit.

Matías Leguizamon, jugador Sala5 Martorell

Les dues seleccions catalanes arrenquen aquesta cita com a favorites en la lluita per les medalles i viatjaran a Andalusia per complir amb aquests pronòstics. En els campionats estatals que ja s’han tancat, Catalunya ha sumat dues medalles d’or en aleví i benjamí (aquesta última amb el martorellenc Ridda Mighiss en les seves files) i una medalla de plata en l’aleví femenina.

Font: Tres jugadors del Sala5 lluitaran per les medalles als Campionat d’Espanya