El CB Benicarló del martorellenc Adrià Alonso s’estrena al playoff cap a la LEB Or

Categories General

El tècnic martorellenc Adrià Alonso està fent història al capdavant del CB Benicarló. El conjunt castellonenc començarà aquest dissabte (20.00h) la seva participació al playoff d’ascens a LEB Or, en el partit d’anada de la primera eliminatòria a la pista del Melilla Sport Capital. Aquest és el premi per haver finalitzat en segona posició la lliga regular al Grup Est de LEB Plata.

L’equip benicarlando viu un moment molt dolç de la mà d’Alonso, tant des d’un aspecte esportiu com social. Des que el preparador martorellenc va aterrar al club del Baix Maestrat, el desembre de 2020, els blanc-i-vermells van assolir la permanència (en la passada temporada) i ara el segon lloc d’una lliga que va finalitzar el passat cap de setmana. Per tot plegat, Alonso parla “d’èxit rotund”.

Adrià Alonso, entrenador del CB Benicarló

Diumenge, el Benicarló acabava la fase regular segon del Grup Est de LEB Plata amb 16 victòries i 10 derrotes. L’equip castellonenc pot presumir de ser l’únic de la categoria que no ha perdut cap partit a casa: 13 victòries en idèntic número de partits. I tot i que a fora les coses no han anat tan bé, Alonso parla de “creixement respecte l’inici de temporada, tant com a equip, com a grup i individualment”.

Adrià Alonso, entrenador del CB Benicarló

El Melilla és el primer rival del playoff . Alonso en destaca “que és un equip molt físic, el millor atac de la categoria, que té un joc interior molt potent i un d’exterior molt versàtil”. Una altra dificultat afegida és “el desplaçament fins a Melilla, ja que no hi ha bona combinació. Són hores de trajecte i poc temps de planificació, ja que aquest emparellament no es va conèixer fins diumenge passat a la nit”:

Adrià Alonso, entrenador del CB Benicarló

L’entrenador martorellenc espera treure un bon resultat de cara a la tornada a Benicarló, però té molt clar que “hi ha poc a perdre, en aquest playoff”. En aquest sentit, considera que el seu equip no té tanta pressió com altres equips, que disposen de grans pressupostos.

Adrià Alonso, entrenador del CB Benicarló

Com a segon classificat, Benicarló juga aquesta eliminatòria a partit d’anada i tornada. Si la guanya, haurà de superar dues eliminatòries més -amb partit d’anada i tornada- per pujar a LEB Or.

Font: El CB Benicarló del martorellenc Adrià Alonso s’estrena al playoff cap a la LEB Or