Carme Puy estrena a l’Enrajolada la mostra ‘Mirades amb tinta’

Categories General

L’artista plàstica Carme Puy Badia exposa, des d’aquest diumenge, 7 de juliol, Mirades amb tinta , a la sala d’exposicions de l’Enrajolada-Casa Museu Santacana. La mostra és un recull d’il·lustracions sobre paper realitzades amb tinta que transporten al visitant a diversos edificis, indrets i paisatges emblemàtics d’arreu de Catalunya i de l’estat espanyol.

L’artista mataronina de 89 anys, resideix a Martorell des de fa 7 i sempre ha tingut un gran impuls creatiu que ha forjat a base de ser una treballadora constant i incansable. “M’agrada treballar i, quan em llevo al matí, sempre necessito dibuixar una cosa que a mi m’agradi. Sí a mi m’agrada em veig en cor de fer-ho i li poso tan d’interés que ja no l’haig d’esborrar. primer el faig amb llapis i l’acabo amb la tinta. Ja fa molts anys que ho faig d’aquesta manera”, diu la octogenària creadora.

Carme Puy, artista

A Mirades amb tinta s’hi poden veure un recull d’il·lustracions realitzades en tinta sobre paper. Besalú, el Pont del Diable o la Sagrada Família són alguns dels edificis arquitectònics que dibuixa l’artista. El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Martorell, Sergi Corral, expressava durant l’acte d’inauguració el plaer d’acollir l’obra de la Carme i que això els permet “ser conscients que a Martorell hi viu gent amb tant de talent que sempre hi ha algú que ens atrau i, en aquest cas, el talent de la Carme és un exemple perquè, arribada a l’edat de la jubilació ha sabut treure el seu talent tapat i ocult que ara ha explotat d’una manera impressionant”.

Sergi Corral, regidor de Cultura

L’artista pretén mostrar aspectes de la realitat visual que l’han seduït, especialment monuments arquitectònics, animals i altres elements que l’autora vol acostar al visitant. Mirades amb tinta de Carme Puy es podrà visitar a l’Enrajolada-Casa Museu Santacana, fins al 28 de juliol.

The post Carme Puy estrena a l’Enrajolada la mostra ‘Mirades amb tinta’ appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Carme Puy estrena a l’Enrajolada la mostra ‘Mirades amb tinta’