CASA SEAT obre les seves portes ‘online’ a l’espera de l’obertura presencial

Categories General

CASA SEAT obre les seves portes per primera vegada i revela tot el que oferirà després de la seva obertura física, prevista en les pròximes setmanes. A través d’una inauguració online , aquest migdia, SEAT mostra el nou espai, situat en ple cor de Barcelona, en la confluència entre Passeig de Gràcia i l’Avinguda Diagonal. Hi han participat directius de SEAT, el porter del FC Barcelona MarcTer Stegen i l’interiorista Lázaro Rosa-Violán.

L’espai es posiciona com un hub de mobilitat urbana de referència, i des d’aquí Cupra donarà a conèixer les seves novetats. “En aquesta nova seu al centre de la ciutat, anem a mostrar, entre moltes altres coses, el futur de la companyia en l’àmbit de la mobilitat”, ha destacat el president de SEAT, Carsten Isensee.

Per la seva banda, el vicepresident comercial i conseller delegat de Cupra, Wayne Griffiths, ha definit aquest espai com un “centre d’experiència de marca” on els ciutadans i els clients podran interactuar amb SEAT i Cupra. Per promoure la trobada i l’intercanvi d’idees, CASA SEAT oferirà un programa d’activitats que inclou xerrades, tallers i diverses expressions culturals entorn de la mobilitat, la sostenibilitat, la tecnologia i l’empresa.

Christian Stein, director general de Comunicació de SEAT i de Relacions Institucionals de SEAT i del Grup Volkswagen a Espanya, afirma que “aquest serà un lloc d’intercanvi d’idees creativitat i negoci, a més d’un espai que aculli a mitjans de comunicació i institucions. Un espai de conversa al voltant de la mobilitat on identificar necessitats de la ciutat i trobar solucions creatives a través de la col·laboració i la innovació oberta”.

En la segona planta de l’edifici es troba el Concept Lab, on treballaran els dissenyadors de la companyia en les fases inicials dels nous models. Els visitants de Casa SEAT també podran provar l’experiència física i digital del showroom de la primera planta, on es mostraran els últims llançaments de SEAT i Cupra, a més de les noves solucions de mobilitat urbana promogudes per la companyia.

Font: CASA SEAT obre les seves portes ‘online’ a l’espera de l’obertura presencial