Doble continuïtat als primers equips del CH Martorell, que renova la confiança en els seus entrenadors

Categories General

Els primers equips del Club Handbol Martorell ja tenen entrenadors per a la temporada 2020-2021, i és que el club groc-i-negre ha fet confiança tant a Christian Stahringer com a Miguel Angel Interllige. El primer, per seguir competint a Primera Catalana masculina, on s’hi mantindrà per tercera temporada consecutiva. El segon, per tornar a Lliga Catalana femenina 26 anys més tard.

El curs 2019-2020 ha estat un any en què les plantilles martorellenques han consolidat les places que tenien i, fins i tot, les han millorat. El conjunt femení ha tornat a Lliga Catalana en una temporada que ha finalitzat de manera precipitada per la crisi sanitària de la COVID-19 i després de ser primer a la lliga regular. El conjunt masculí ha segellat la plaça a Primera Catalana i hi competirà per tercer any consecutiu.

Stahringer i Interllige, experiència al servei dels primers equips

Christian Stahringer tornarà a estar al capdavant del primer equip masculí per cinquena temporada seguida. El tècnic argentí ha consolidat l’equip en una de les categories més altes de l’handbol català i exposa que a l’equip li queda molt camí per recórrer i que pot fer un molt bon paper el proper curs.

Christian Stahringer, entrenador primer equip masculí CHM

En clau femenina, l’ascens a Lliga Catalana serà el protagonista de la propera campanya. Les martorellenques han viscut un triple canvi d’entrenador durant el curs. Després de començar la temporada amb Jose Luis Villanueva i la seva marxa, Franco Stauble va prendre les regnes de l’equip. I Miguel Angel Interllige va succeir Stauble a la direcció de l’equip. Malgrat estar només en tres partits, l’entrenador argentí s’ha guanyat la confiança del club i dirigirà l’equip, en una categoria on creu que encara té molt a dir.

Miguel Angel Interllige, entrenador primer equip femení CHM

El president del Club Handbol Martorell Jordi Florenza ha reconegut que el bon paper dels dos entrenadors ha estat clau per seguir confiant-hi. I se li suma l’experiència que té cadascú, un valor afegit que beneficiarà altres generacions del club.

Jordi Florenza, president CH Martorell

Les plantilles ja comencen a tenir definides els seus integrants, i és que el club ha anunciat les primeres renovacions. En clau masculina, Enric Utiel i Guillem Amengual són dos dels jugadors que han signat la seva continuïtat, mentre que Christian Rostagno serà baixa. En clau femenina, Melania Martín, Carla Canto i Tania Campobadal formaran part de la plantilla de Lliga Catalana.

Font: Doble continuïtat als primers equips del CH Martorell, que renova la confiança en els seus entrenadors