CASA SEAT obre les seves portes via ‘online’ en primícia mundial

Categories General

El proper dijous, 4 de juny, CASA SEAT obrirà per primera vegada les seves portes a través d’una presentació virtual des del mateix edifici, situat al cor de Barcelona. Així, responsables de la companyia i ambaixadors de la marca guiaran els visitants virtuals pels diferents espais i racons per conèixer des de dins els detalls de tot el que oferirà CASA SEAT una vegada pugui obrir físicament.

Un dels encarregats d’acompanyar als visitants de CASA SEAT durant aquesta inauguració virtual serà Wayne Griffiths, vicepresident Comercial de SEAT i CEO de CUPRA. L’obertura virtual estarà disponible en anglès, amb opció de subtitulat, des de les 12.00h al canal de Youtube de SEAT .

CASA SEAT neix amb la voluntat de retre tribut a Barcelona, la ciutat que va veure néixer SEAT fa 70 anys i, al mateix temps, amb el compromís de ser un hub de mobilitat per a la ciutat, un lloc des del qual la companyia vol mirar al futur, promovent la cultura urbana i oferint als ciutadans un punt de trobada per generar idees, converses i afrontar els reptes de mobilitat i sostenibilitat del demà.

Font: CASA SEAT obre les seves portes via ‘online’ en primícia mundial