Charlie Mag, a punt per fer somiar el públic martorellenc amb ‘Chapeau’

Categories General

Charlie Mag ens porta aquest dimarts, a les 18.30h, Chapeau a la Nau 2 de Ca n’Oliveres. La màgia, les emocions i la il·lusió s’uneixen per despertar els sentiments i no deixar indiferent a qui decideix entrar al teatre dels somnis, el teatre de la màgia. Podeu comprar la vostra entrada al web entrades.martorell.cat .

Carles Moreno és Charlei Mag dalt de l’escenari, un barceloní que comença la seva trajectòria professional i artística a principis del 2004 durant dues temporades, en el Teatre Llantiol de la capital catalana on combinava la màgia i el mim.

Charlie Mag és reconegut i ha estat premiat pel seu número de manipulació amb coloms i boles, una de les disciplines més difícils dins de la màgia, amb la qual s’ha obert mercat, tot i que en aquesta ocasió els deixarà “dormint” i ens oferirà un xou adaptat a la situació de pandèmia amb diferents disciplines de l’il·lusionisme.

L’any 2020, Charlie s’ha converteix en el personatge principal de la producció The Magician-Le Xou , un espectacle musical amb 25 artistes internacionals en escena. Ell és una nova generació de mags, que aporta modernitat i originalitat, i s’allunya dels clàssics.

Quina és l’essència de ‘Chapeau’?

És un espectacle molt elegant, molt fi, amb una posada en escena molt visual i on el públic participa de forma activa. És un xou amb humor, mantenint totes les mesures de seguretat i adaptat a aquest període perquè la gent no es preocupi, no pateixi, estigui sempre segura, i passi una estona divertida i agradable. Hi haurà molta màgia i molt variada: jocs de cartes, jocs de caixes grans, jocs més minimalistes i per a tots els públics.

Una de les insígnies dels teus xous és la manipulació amb coloms. Com vas iniciar-te en aquesta tècnica?

La màgia té moltes especialitats i una d’elles és la manipulació de coloms. Sempre he estat un amant dels animals, de la manipulació i dels mags que fan servir la prestidigitació, la màgia d’habilitat amb les mans. Les dues combinacions sempre m’han atret i, des de petit vaig començar a veure espectacles d’aquest tipus, tant nacionals com internacionals. Però haig de dir que, en aquesta ocasió, no els farem servir. Aquest serà un espectacle on barrejaré diverses disciplines perquè puguin veure una màgia variada i que arribi a tothom.

També veurem mentalisme. Com el rep el públic quan el practiques?

Faig un parell de jocs adaptats a això. Crec que el públic que ve a veure màgia està disposat a deixar-se emportar i a deixar-se il·lusionar. No pensa en com es fan les coses, sinó que ve a veure l’espectacle amb bons ulls. El més gratificant són les cares dels espectadors quan es queden meravellats, sobretot en aquesta època de Nadal.

Com heu adaptat l’espectacle a la situació de pandèmia?

Ha estat una etapa tocada i amb forces obstacles. Es tracta d’un sector afectat, però davant les adversitats ens hem de superar, reinventar-nos i oferir coses diferents. En màgia tot es pot adaptar i, en aquest període, hem hagut de canviar jocs i la manera en què el públic hi participa perquè segueixi gaudint de l’espectacle amb totes les garanties. No us el podeu perdre, passareu una estona molt màgica i us quedareu bocabadats.

Ajuntament de Martorell · Entrevista Charlie Mag

Font: Charlie Mag, a punt per fer somiar el públic martorellenc amb ‘Chapeau’