Nou Martorell sorteja dimecres a Ràdio Martorell els tiquets de la campanya de Nadal

Categories General

L’associació de comerciants de Nou Martorell sortejarà en directe a Ràdio Martorell , aquest dimecres a les 11.00h, els tiquets afortunats de la campanya de Nadal ‘El teu tiquet té premi’. Per cada compra feta a alguns dels prop de 60 comerços associats, el client opta a una segona compra gratuïta pel mateix import. En total repartiran 3.000 euros en premis.

De l’1 al 23 de desembre, els clients dels establiments de Nou Martorell han pogut dipositar el seu tiquet de compra a les urnes habilitades als comerços adherits, especificant el seu nom i telèfon de contacte, i entrar així en el sorteig d’una compra pel mateix import a la mateixa botiga.

Durant el programa radiofònic, que serà conduit pel tècnic de Mercats i Consum de l’Ajuntament de Martorell, Ferran Riera, i comptarà amb representants de l’associació comercial, s’aniran traient tiquets fins arribar a la quantitat total de 3.000 euros.

El president de Nou Martorell, Marc Casasayas, explicava la dinàmica de la campanya i remarcava que “està finançada per l’associació, el comerç no perd res i l’únic que surt guanyant és el client de Martorell”.

Marc Casasayas, president Nou Martorell

Una seixantena d’establiments ha pres part de la campanya amb un distintiu fàcilment localitzable a l’entrada dels mateixos. D’aquesta manera, han volgut agrair, un any més, la confiança al comerç de proximitat, premiar als clients per les seves compres de Nadal i incentivar el consum a les botigues associades.

Font: Nou Martorell sorteja dimecres a Ràdio Martorell els tiquets de la campanya de Nadal