Cicle de cinema virtual gratuït adreçat a la gent gran

Categories General

La Fundació Obra Social La Caixa, en conveni amb l’Ajuntament de Martorell, ofereix un cicle virtual de cinefòrum adreçat a la gent gran. Les persones que hi vulguin participar han d’inscriure’s fins al 17 de febrer trucant al 900 223 040.

Per correu electrònic rebran la confirmació i l’enllaç per veure les pel·lícules. Aquest enllaç estarà actiu de dilluns a dimecres i durant aquests dies es podrà veure el film tantes vegades com es vulgui.

L’intercanvi d’opinions i comentaris tindrà lloc dijous o divendres (segons el grup assignat) en un horari també comunicat per mail i via Zoom o WhatsApp, segons es prefereixi (caldrà indicar aquesta preferència a la trucada d’inscripció). La connexió a Internet i el correu electrònic són imprescindibles.

El calendari previst fins ara inclou la projecció d’El becario el 22 de febrer, que permetrà aprofundir en la idea de projecte de vida. El 22 de març, Una canción para Marion a través de la qual es reflexionarà sobre les pèrdues. I el 26 d’abril, Space cowboy amb què es parlarà sobre tòpics i estereotips sobre les persones grans com l’edatisme.

Font: Cicle de cinema virtual gratuït adreçat a la gent gran