SEAT inicia la producció de l’híbrid endollable del Cupra Formentor a Martorell

Categories General

SEAT ha iniciat la producció del model híbrid endollable del Cupra Formentor a la planta de Martorell. L’automobilística fabricarà les dues versions del vehicle, de 245 i 204 cavalls, i espera arribar a una producció de cent unitats diàries durant les primeres setmanes.

L’empresa, que ja admet comandes dels dos models, té previst llençar el vehicle al mercat a partir del mes de març. Pel president de Cupra, Wayne Griffiths, el Formentor “serà clau per duplicar el volum de vendes de Cupra respecte a 2020”. En aquest sentit, assenyala que l’objectiu del grup és que el model Formentor representi el 50% de les vendes de Cupra el 2021, i que la meitat d’aquestes siguin versions endollables.

El nou vehicle, a més, constitueix “una peça clau” en l’expansió internacional de la firma, segons SEAT. Així, la marca espera consolidar-se als principals mercats europeus i entrar en països més electrificats del nord d’Europa.

Segons dades facilitades per la mateixa companyia, els híbrids elèctrics a Europa van representar l’11,9% de les vendes totals el 2020, el doble respecte a la quota de l’exercici anterior.El model Formentor se suma així als llançaments del Cupra León e-Hybrid i del Cupra León e-Hybrid Sportstourer, els dos primers vehicles de la marca. Per altra banda, està previst que el futur Cupra El-Born s’afegeixi a la línia a finals d’any. Quan tots els nous models estiguin al mercat, Cupra té previst assolir una facturació de 1.000 milions d’euros.

Font: SEAT inicia la producció de l’híbrid endollable del Cupra Formentor a Martorell