Cinema del Diable desvetlla els curtmetratges guanyadors del Concurs Marthorror #JoEmQuedoaCasa

Categories General

Els curtmetratges de Jesús Agudo, Guillem BG i Sara Arellano han estat els guanyadors del Concurs Marthorror#JoEmQuedoACasa, organitzat per Cinema del Diable al seu perfil d’Instagram . Fins al 7 de maig, el jurat format per membres de l’entitat i el públic visitant podia votar amb un ‘M’agrada’ entre els nou finalistes.

En primera posició ha quedat Ouija de Jesús Argudo que ha guanyat una subscripció de tres mesos a la plataforma Filmin. En segon lloc, Outside de Guillem BG que s’emporta un passi de temporada al Cicle Gaudí de cinema en català. Psychedellic de Sara Arellano ha estat la tercera guardonada. “Tots els participants tindran una entrada doble per una sessió del Cicle Gaudí, dos llibre del Premi Vila de Martorell i el cd de la llegenda del pont del Diable, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Martorell”, explica el president de Cinema del Diable, Javier Vega. A més faran un sorteig entre els participants de samarretes i una tassa de Cinema del Diable.

Javier Vega, president Cinema del Diable

“Estem molt contents d’aquest concurs que ha tingut una participació notable de curtmetratges, alguns d’ells de molt bona qualitat. Volem agrair al públic que s’ha bolcat a l’hora de votar i participar de les diferents propostes que teníem a les xarxes socials. La nostra intenció era que la gent estigués entretinguda a casa les primeres setmanes del confinament, cosa que crec que hem aconseguit”, afirma Vega.

Javier Vega, president Cinema del Diable

Els curtmetratges havien de tenir una durada màxima de 59 segons, temàtica de terror i estar enregistrats a casa. Les nou peces finalistes van ser Susurros (Sandra Casas); La presència del mal mai s’acaba (Carlos Marcial); Ouija (Jesús Agudo); Outside (Guillem BG); Psychedellic (Sara Arellano); El timbre sonará a medianoche (Héctor Naranjo-Gámez); Plato confinado (Derrik Herrera); El Grito (Daniel de Pedro) i Confinado (Juan Ignacio Martín Blázquez).

Font: Cinema del Diable desvetlla els curtmetratges guanyadors del Concurs Marthorror #JoEmQuedoaCasa