Comença al Molí Empresa el curs ‘Ajudant de cuina, neteja de cuina i menjador de col·lectivitats’

Categories General

El Centre de Promoció Econòmica ha iniciat aquest dilluns, 28 de març, el curs ‘Ajudant de cuina, neteja de cuina i menjador de col·lectivitats’ a les instal·lacions del Molí Fariner. El curs durarà fins al proper 11 d’abril amb un total de 10 sessions.

Aquests curs, que promou el Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell, forma part del Programa ‘Ocupa’t Dones 10’, de suport a la inserció laboral i millora ocupacional, adreçat a dones amb més dificultats d’accés al món laboral.

‘Ocupa’t Dones’ està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu, i promogut pel Departament de Promoció Econòmica de Martorell. Posa en marxa aquest curs per a 16 dones participants del programa.

El curs té una durada total de 50 hores dividides en cinc mòduls: Tasques del monitor de menjador (5 hores), organització de cuines col·lectives (10 hores), aprovisionament de matèries primes en cuina (15 hores), pla d’higiene i neteja de les cuines (15 hores) i manipulació d’aliments (5 hores).

Amb aquesta formació, les participants assoliran els coneixements necessaris per poder desenvolupar càrrecs laborals, com ara ajudant de cuina de restaurants, netejadora de cuina, ajudant de menjador escolar, residències i similars. Un cop finalitzats els mòduls és previst fer-ne un altre de pràctiques professionals no laborables.

Inscripcions al programa

Les dones interessades a participar al programa ‘Ocupa’t Dones 10’ encara poden formalitzar la preinscripció omplint el formulari preinscripció online a la pàgina web moliempresa.cat o de manera presencial al mateix Molí Fariner (camí del Riu s/n).

Font: Comença al Molí Empresa el curs ‘Ajudant de cuina, neteja de cuina i menjador de col·lectivitats’