Comença el període de preinscripció per als estudis postobligatoris

Categories General

Aquesta setmana comença la preinscripció per als estudis postobligatoris. Des del 25 de maig fins al 8 de juny es pot fer la preinscripció als Programes de Formació i Inserció (PFI). En el cas de batxillerat es pot fer des d’avui i fins al 3 de juny. Del 2 al 8 de juny els cicles de grau mitjà d’FP i d’arts plàstiques i disseny; i del 10 al 17 de juny en el cas dels cicles de grau superior d’FP i d’arts plàstiques i disseny.

Enguany, i com a novetat, també es faran de forma telemàtica les preinscripcions dels PFI, doncs en el cas de batxillerat i cicles formatius ja durant el curs passat les preinscripcions es van tramitar d’aquesta manera, però a causa de les circumstàncies extraordinàries per la COVID-19, s’ha eliminat en el procés la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i ha quedat substituïda per utilitzar el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció. Podeu consultar tota la informació en aquest enllaç .

Període de matriculació

El 29 de maig es publicarà la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional, i el sorteig del número de desempat tindrà lloc el 9 de juny de 2020, a les 11h. La llista ordenada definitiva es publicarà l’11 de juny de 2020 i després de les assignacions d’ofici es publicarà la llista d’alumnes admesos i la llista d’espera, el 7 de juliol.

Els alumnes de 2n cicle d’educació infantil, primària i ESO podran formalitzar la matrícula del 13 al 17 de juliol. En el cas del primer cicle d’educació infantil, serà entre el 17 i el 23 de juny. Els alumnes de batxillerat podran fer la matrícula del 8 al 14 de juliol –els pendents de l’avaluació de setembre, del 7 al 10 de setembre-. Els dels cicles de grau mitjà i grau superior d’FP i d’arts plàstiques i disseny, entre l’1 i el 7 de setembre.

Font: Comença el període de preinscripció per als estudis postobligatoris