L’Ajuntament convoca un minut de silenci aquest dimecres per les víctimes de la COVID-19

Categories General

L’Ajuntament de Martorell convoca un minut de silenci aquest dimecres, a les 12.00h, en senyal de dol per les víctimes de la COVID-19. Es convida els veïns i veïnes a seguir-lo des d’allà on es trobin. El dol s’estendrà des de les 00.00h d’aquest dimecres a les 00.00h del dissabte 6 de juny, tal i com ha aprovat el Consell de Ministres aquest dimarts. Les banderes de l’Ajuntament ja onegen a mig pal.

Les xifres d’afectats per coronavirus a la nostra població van a la baixa. Avui tenim a l’Hospital Sant Joan de Déu 11 infectats per coronavirus, dels quals nou són personal sanitari i dos són pacients ingressats amb positiu (dos dels quals de Martorell, inclòs el personal sanitari). A banda hi ha set persones aïllades pendents del resultat de la prova.

A l’Hospital del Sagrat Cor hi ha avui 13 positius i 168 veïns i veïnes de Martorell confinats al seu domicili o a les residències després d’haver donat positiu. En total, 192 persones infectades de coronavirus de les quals 171 són de Martorell.

“Les dades van millorant molt, però hem de seguir sent prudents. Des de l’Ajuntament posarem tots els mitjans que calgui per vetllar que es compleixin les mesures de seguretat, però no ho podem fer sols. Necessitem que tots, junts, fem les coses bé i deixem enrere aquest virus”, ha expressat l’alcalde Xavier Fonollosa.

El batlle ha tornat a apel·lar al sentit comú, la prudència i la responsabilitat individual. “Igual que els primers dies de cada fase, aquesta setmana hem vist un punt d’actituds imprudents que haurem de corregir (excés de persones a terrasses, distàncies de seguretat entre taules, etc…). Ho farem, només us demano paciència i prudència”.

En el dia d’avui no hem hagut de lamentar cap defunció a Martorell i s’han donat d’alta 13 persones a l’Hospital Sant Joan de Déu i a l’Hospital Sagrat Cor que han aconseguit superar la malaltia.

Font: L’Ajuntament convoca un minut de silenci aquest dimecres per les víctimes de la COVID-19