Comença el torn de juliol de les activitats infantils d’estiu i les inscripcions d’agost

Categories General

Des d’aquest dilluns ja funcionen el Casal d’Estiu i l’Escola Esportiva per a nenes i nens de Martorell, amb 229 participants. L’oferta d’enguany ha quedat molt condicionada per la COVID-19, i per això des de l’organització s’han extremat les mesures de seguretat i d’higiene. Actualment ja són obertes les inscripcions per al torn d’agost.

Les dues activitats, per a infants nascuts del 2008 al 2016, es despleguen fins el 31 de juliol en el primer torn, de 09.00 a 13.00h i de dilluns a divendres, amb opció de menjador i de servei d’acollida de 08.00 a 09.00h. El Casal d’Estiu es titula ‘Les heroïnes i els herois’, i 11 monitors promouen activitats enriquidores per aprendre i crear personatges a 110 infants. L’Escola Esportiva posa en pràctica les habilitats bàsiques de diferents esports, complementades amb activitats recreatives i lúdiques, tallers, caminades, bicicleta i patins.

La regidora d’Ensenyament i Salut de l’Ajuntament, Soledad Rosende, destaca que les propostes d’enguany són més especials que mai “perquè els infants es retroben amb companys que potser no han vist des de l’inici del confinament”, i que són “un espai per aprendre, gaudir i retrobar-se”. Recalca que “des de l’Ajuntament valorem molt que cap nen o nena s’ha quedat sense activitats d’estiu”.

Soledad Rosende, regidora d’Ensenyament i Salut de l’Ajuntament de Martorell

L’arrencada dels casals “ha començat força bé, tenint en compte que aquest és un any molt especial. Abans de començar no sabíem quina seria la resposta de les famílies, però ens hem adonat que estan força conscienciades. Ens estan facilitant moltíssim l’inici de les activitats”, destaca la directora del Casal d’Estiu, Gemma Táboas.

Gemma Táboas, directora del Casal d’Estiu

Táboas recalca que “els protocols marcats per les autoritats sanitàries i els que hem dissenyat fan que el Casal sigui un espai súper segur i que els infants gaudeixin plenament de les activitats que els hem adaptat”.

Gemma Táboas, directora del Casal d’Estiu

Des d’aquest dimecres i fins el 10 de juliol és possible apuntar els infants al torn d’agost, accedint al web www.martorell.cat, clicant sobre la icona de ‘tràmits’ i buscant el ‘tràmit d’inscripció’. Un cop sel·leccionat, trobaran una fitxa amb la resta de passos a seguir i tota la informació. Des del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell es garanteix que cap infant es quedarà sense plaça, i que les famílies puguin sol·licitar ajudes si no poden fer front al cost de l’activitat, amb l’objectiu que cap infant es quedi sense l’estiu que mereix.

Per apuntar-se de forma presencial, cal demanar cita als telèfons d’informació 93 775 53 51; 93 774 25 31; 93 774 00 69; 93 774 26 26 o bé 93 775 25 38. Els horaris d’atenció seran de dilluns a dijous, de 09.30 a 13.00h i de 16.30 a 19.15h, i els divendres de 09.30 a 13.30h.

Font: Comença el torn de juliol de les activitats infantils d’estiu i les inscripcions d’agost