Comencen les obres de millora de les voreres del barri de Camí Fondo

Categories General

L’Ajuntament de Martorell ha iniciat les obres de millora de les voreres del barri de Camí Fondo. Les tasques s’aniran implementant progressivament per illes en diferents fases. La primera durarà uns quatre mesos i afectarà les voreres dels carrers Castellví de Rosanes, Pou del Merli, Torrelles i Sant Llorenç d’Hortons.

L’actuació consistirà en la col·locació de nou paviment, ja que “ha quedat molt antic, amb algunes peces trencades que ballen constantment, sobretot per les arrels dels arbres, i hem d’anar reparant constantment”, diu l’alcalde Xavier Fonollosa. Camí Fondo “és un barri molt tranquil, amb voreres molt amples, amb tots els carrers arbrats i ben resolt, però els paviments són de fa més de 40 anys”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

El batlle assegura que “tenim la intenció de canviar el paviment de tot el barri per fases, però sense parar. Una obra que potser durarà en total dos anys perquè quan reurbanitzem no només ho fem per sobre sinó també per sota”, canviant les canonades que s’han fet malbé. “El tipus de paviment que hi col·locarem serà d’alta qualitat, durabilitat i fiabilitat, el mateix que hem posat a La Sínia, que és un barri nou”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

“Volem arribar a tots els barris de Martorell, posant al dia carrers i places, responent com sempre a les demandes i necessitats que els veïns i veïnes ens feu arribar”, assevera Fonollosa. “Durant aquests anys no hem parat de millorar diferents entorns de Martorell i hem actuat en els diferents barris realitzant projectes de remodelació integrals com al barri de La Vila, Les Bòbiles, Torrent de Llops, Can Carreres i Buenos Aires”.

Amb aquestes actuacions “seguim ferms amb el nostre compromís de transformar i millorar Martorell com sempre entre tots, dins la nostra dèria de fer un urbanisme al servei de les persones i aconseguir uns espais públics moderns, endreçats i de qualitat perquè tothom els pugui gaudir amb orgull”, rebla.

Durant l’execució de les obres es preveuen afectacions puntuals al trànsit de vehicles i de vianants, així com als estacionaments de la via pública per adaptar-se a les necessitats de les obres.

Per a qualsevol consulta podeu adreçar-vos al 93 775 34 34 (de 7.30 a 14.30h) o al correu electrònic serveistecnics@martorell.cat. També disposeu de l’aplicació mòbil esMartorell per notificar qualsevol incidència a la via pública.

Font: Comencen les obres de millora de les voreres del barri de Camí Fondo