Comencen les obres de renovació del paviment de la plaça de l’Església

Categories General

Aquest mes de juny comencen les obres de reurbanització de la plaça de l’Església, continuant les actuacions del projecte d’intervenció integral del barri de la Vila. L’actuació consistirà en la renovació i anivellament del paviment de la plaça i el fossar, per aconseguir un entorn més amable i accessible.

L’alcalde Xavier Fonollosa apunta que “les places de les esglésies dels pobles sempre tenen un punt característic i evoquen el moment en què es va construir. Hi posarem un paviment de qualitat, utilitzant un mateix tipus de peça, amb els mateixos tons que la façana, tant a la plaça com al fossar. Hem arribat a un acord amb la parròquia perquè ens deixin fer servir el fossar a canvi d’aquesta actuació”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

La millora de la pavimentació dels carrers “és un dels elements essencials de l’espai públic, necessari per garantir que tots i totes puguem fer ús de la via pública amb seguretat. És una de les prioritats de l’Ajuntament de Martorell, amb l’objectiu de facilitar el dia a dia i oferir més qualitat de vida als veïns i veïnes”, diu Fonollosa.

Amb aquesta actuació, incideix el batlle, “es referma el compromís de millora integral dels barris de Martorell, per tal que tots els veïns i veïnes gaudeixin d’espais confortables, accessibles i endreçats al nostre poble”.

L’execució d’aquesta reforma durarà aproximadament dos mesos i es preveu que acabi durant el més d’agost. El trànsit de vehicles i vianants a dins de la plaça quedarà reduït, adaptant-se a les necessitats de l’execució de les obres. Les parades del mercat no sedentari dels dimecres es reubicaran a la plaça del Portal d’Anoia.

Per a qualsevol consulta en relació amb aquesta actuació, podeu dirigir-vos al 93 775 34 34 (de 7.30 a 14.30h) o al correu electrònic serveistecnics@martorell.cat. També es disposa de l’aplicació mòbil esMartorell per notificar qualsevol incidència a la via pública.

Font: Comencen les obres de renovació del paviment de la plaça de l’Església