Comerç Amic celebrarà Sant Valentí al carrer aquest diumenge

Categories General

L’associació Comerç Amic de Martorell organitzarà aquest diumenge 13 de febrer, des de les 11.00h a la plaça de Pere Teixiné, diverses activitats per incentivar les compres per Sant Valentí. Aquesta entitat de comerciants ha preparat una matinal familiar, amb un concurs de dibuix i pintura infantil, un photocall i un servei de bar.

“Serà una petita festa a la que convidem les famílies”, explica la dinamitzadora de Comerç Amic, Marga González. Els comerços associats ja han repartit durant aquesta setmana invitacions, com a manera de contribuir també “a incentivar les vendes en aquestes dates”.

Els infants podran prendre part en un concurs de dibuix i de pintura -les obres s’exposaran als aparadors de les botigues associades-. També hi haurà un photocall per a que les parelles es facin fotografies i hi afegeixin els missatges que vulguin, i un servei de bar amb vermut i degustació.

Marga González, dinamitzadora de Comerç Amic

Des de les 12.00h se sortejaran diversos regals -massatges, sopars, caixes de bombons, rams de flors, llaminadures, etc-, i a partir de les 13.00h, com a cloenda, es lliurarà el premi del concurs de Nadal ‘La meitat del teu pes en pernil ibèric o en oli’.

Marga González, dinamitzadora de Comerç Amic

Comerç Amic es va constituïr l’any 2020 fruit de la unió d’alguns comerços, “sobretot de la zona de Torrent de Llops, carrer del Puig del Ravell i perpendiculars”, comenta González. Fins aleshores, aquests establiments “feien accions puntuals al carrer per Carnestoltes o el Dia dels Enamorats, com ara decorar els aparadors de manera uniforme”, i va sorgir la necessitat de coordinar-se al voltant d’una entitat. així va néixer l’associació, que té com a principal objectiu “incentivar el comerç de proximitat i que la gent es quedi i compri a Martorell”.

Marga González, dinamitzadora de Comerç Amic

Comerç Amic és composat en l’actualitat per una vintena de comerços i empreses. L’entitat té perspectives de creixement, ja que és previst que s’incorporin quatre comerços més a partir del proper mes de març.

Font: Comerç Amic celebrarà Sant Valentí al carrer aquest diumenge