Incorporem dues noves sortides de muntanya al calendari

Categories Esports

L’AEM ha incorporat dues noves sortides a la programació fins el proper mes de juliol. Es tracta de tres excursions del cicle de muntanya, la primera de les quals se celebrarà el proper 27 de febrer. L’únic requisit per participar-hi és trobar-se en bona condició física i disposar de la llicència FEEC, que gestionem còmodament des del club.

La primera de les noves propostes arribarà aquest diumenge 27 de febrer, amb una travessa a la regió dels ecos de Montserrat i al Montgros. També cal afegir-hi una el cap de setmana del 2 i 3 de juliol es farà una ascensió als pics de Bassiero per la vall del Gerber, al Pallars Sobirà.

Amb aquestes noves sortides, ja són 6 les que resten per celebrar-se del grup de muntanya fins a finals de la present temporada, i 6 més del cicle d’iniciació. Consulteu aquí el calendari actualitzat amb les noves sortides incorporades.

Us recordem que les sortides del cicle d’iniciació estan pensades per a gent que vulgui començar a fer muntanya suau, amb excursions bàsiques de poc desnivell acumulat -no superior als 400 metres- i poca longitud -d’uns 10 quilòmetres com a màxim-. Pel que fa a les sortides del cicle de muntanya, acostumen a ser d’uns desnivells superiors als 600 metres i requereixen d’una certa condició física, per a gent més avessada a la muntanya.

Què haig de fer per apuntar-m’hi si encara no sóc soci de l’AEM?

El requisit per apuntar-s’hi és disposar de la llicència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), que garanteix una cobertura mèdica en cas de qualsevol contratemps o accident. El club facilita tota la informació al respecte i també la tramitació d’aquesta llicència federativa. El contacte és excursionista.martorell@gmail.com.

La data límit per apuntar-se a cadascuna de les sortides programades és el dijous anterior -de manera presencial, durant l’horari d’atenció al públic al local del Pavelló Esportiu Municipal, de 21.00 a 22.00h-. En aquest moment és quan es planifica el punt i hora de sortida per al següent diumenge, el número de participants i la distribució de vehicles privats per a fer el desplaçament.

Consulteu totes les nostres sortides a l’apartat ‘Agenda’ del web.