Comerç Amic de Martorell celebra diumenge la seva primera fira a la rambla

Categories General

L’associació Comerç Amic de Martorell organitza diumenge, 28 de novembre, de 10.00 a 20.00h, el Comerç Fest, que tindrà lloc conjuntament amb el Vila Market de Fem Vila. És la primera fira que celebra l’entitat comercial i comptarà amb estands, actuacions i tasts gastronòmics.

Comerç Fest integrarà el comerç local associat i no associat, així com exhibicions de balls de diferents entitats i escoles de dansa martorellenques, com Baila Descalza, Espai Dansa, Dance Art Factory, Grup Country Martorell i els esplais de gent gran. A més, hi haurà tallers de danses de Tahití i Hawai, i xerrades sobre olis essencials i com preparar la farmaciola d’hivern.

Marga González, dinamitzadora de Comerç Amic, explica que “hem convidat les acadèmies de ball perquè amenitzin la vetllada i es facin promoció. També hi haurà tast de vins i de vermuts”. Els assistents es trobaran parades de “roba, gastronomia, merceria, immobiliària…de tot una mica. La idea és que l’associació englobi tot tipus de comerços i d’empreses del poble”.

Marga González, dinamitzadora Comerç Amic de Martorell

Comerç Amic va néixer el 2020 fruit de la unió d’alguns comerços de Torrent de Llops que ja feien accions puntuals al carrer, per Carnestoltes o el Dia dels Enamorats, i que van veure que com a associació tenien més força i capacitat organitzativa. Mica en mica, s’hi han anat sumant més establiments i l’associació està prenent força, comenta González.

Marga González, dinamitzadora Comerç Amic de Martorell

L’associació està fent al llarg d’aquest novembre la campanya ‘Aparadors creuats’. “Per sorteig, els comerços han creuat el seu aparador, on deixen un racó per representar la botiga emparellada. A Instagram @comerçamicmartorell , hem fet un concurs perquè la gent pengi fotos dels aparadors i endevinin quins són els comerços creuats. Els guanyadors gaudiran d’un vermut aquest diumenge al Comerç Fest”, detalla la dinamitzadora.

Marga González, dinamitzadora Comerç Amic de Martorell

Per la campanya de Nadal, l’associació sortejarà el pes del client afortunat en pernil ibèric o oli d’oliva per comprar als comerços associats.

Font: Comerç Amic de Martorell celebra diumenge la seva primera fira a la rambla