Dilluns arrenca un 30è Concurs de Fotografia AEM que augmenta la quantia dels premis

Categories General

El proper dilluns 29 de novembre es posa en marxa el 30è Concurs de Fotografia de Muntanya i Natura de l’Agrupació Excursionista de Martorell (AEM). D’aquesta edició en destaca l’augment de la dotació dels premis i del termini de presentació d’originals i de votació popular, que s’estendrà durant tot el període nadalenc. De nou, la presentació de fotografies i les votacions es faran en línia.

El concurs és obert a tothom i la temàtica és la muntanya i natura. Es podran presentar una o dues imatges -en blanc i negre o en color-, en format digital jpg o jpeg i d’una mida mínima de 2 MB. Caldrà adjuntar-les i omplir correctament totes les caselles del formulari a https://aem.amartorell.com/participa.

El president de l’AEM, Xavier Tió, detalla tot el procediment i afegeix que “és important especificar, a la casella de ‘categoria’, si la imatge opta als premis generals o bé al premi de sortides del Club, que només admet fotos fetes en les programades per l’entitat”.

Xavi Tió, president de l’AEM

Les fotografies es podran presentar del 29 de novembre al 19 de desembre, fins a les 00.00h, a aem.amartorell.com/participa. S’admetran les primeres 150, per estricte ordre de recepció. A partir del 22 de desembre començarà el període de votació, a aem.amartorell.com/vota, que es perllongarà fins el 9 de gener de 2022. Tothom podrà mirar i votar les cinc fotografies que més li agradin, i s’atorgarà un punt a cadascuna.

Els votants hauran d’identificar-se amb les dades requerides al formulari i optaran al premi al jurat, decidit per sorteig en directe al mes de gener, en data a concretar pel Club.

Xavi Tió, president de l’AEM

La quantia dels premis s’amplia. El primer serà de 300 euros en material fotogràfic a l’establiment Fotoprix; el segon, un joc de motxilla, aïllant i un val de 100 euros a Base Sayas; el tercer serà un val de 75 euros a Bio Bio Espai Natural. D’altra banda, el premi especial sortides AEM consistirà en dos pòsters en paper fotogràfic sobre foam de 50x100cm a Còpies Martorell; el premi al jurat serà un kit excursionista (samarreta tècnica, pals i mitjons tècnics).

Xavi Tió, president de l’AEM

Les fotografies acceptades a concurs restaran en possessió de l’AEM, que en podrà fer difusió a les seves campanyes publicitàries, mitjans de comunicació i xarxes socials.

Les puntuacions finals i els guanyadors es publicitaran al web, així com a les xarxes socials de l’AEM (Facebook i Twitter). L’entitat contactarà amb els guanyadors per a la recollida dels premis.

Font: Dilluns arrenca un 30è Concurs de Fotografia AEM que augmenta la quantia dels premis