Comerç local, salut, llibreria i moltes oportunitats al Forastock, que torna aquest diumenge

Categories General

L’Associació per a la Promoció del Comerç i dels Serveis Nou Martorell organitza aquest diumenge 17 de setembre el Forastock. Aquesta fira tornarà a ubicar-se a la rambla de Les Bòbiles en horari habitual, de manera ininterrompuda des de les 10.00 i fins a les 20.00h. Aquesta activitat estava programada per al primer diumenge del mes, però les previsions de pluja van obligar a ajornar-la aquest diumenge. S’hi preveu una cinquantena de parades, entre comerç local i comarcal i artesania, i altres activitats.

Al llarg de la jornada, el comerç associat a Nou Martorell traurà part dels seus productes al carrer, i els visitants hi podran trobar “les últimes rebaixes i ofertes de temporada, també algunes novetats, des de roba d’adult i de nen, vestits, calçats, bolsos, equipament esportiu, flors i plantes, informàtica, productes de salut, discos i CDS, i serveis com de formació i assessorament en educació de gossos. També trobarem roba de segona mà i liquidació de llibreria, entre altres oportunitats, i a més, la fira es completarà amb una exposició d’artesania, una activitat infantil, inflables i música, en total una cinquantena de carpes”, tal com explica el responsable dinamitzador de Nou Martorell, Lluís Gutiérrez.

Lluís Gutiérrez, dinamitzador de Nou Martorell

El dinamitzador de Nou Martorell anima tothom a passejar diumenge al Forastock i a gaudir de les oportunitats que ofereix, “esperem que faci bon temps i que sigui una jornada de trobada, oci i compres”.

Font: Comerç local, salut, llibreria i moltes oportunitats al Forastock, que torna aquest diumenge