Comerços de La Vila faran mercat a Les Bòbiles per donar-se a conèixer

Categories General

L’associació de botiguers Fem Vila organitza aquest diumenge, 28 de novembre, de 10.00 a 20.00h, el Vila Market a la rambla de Les Bòbiles. L’objectiu és donar a conèixer el comerç del nucli antic a altres barris del poble. La cita serà amenitzada amb discjòqueis i vermut. Els alumnes de 2n de Màrqueting de l’Institut Joan Oró han col·laborat en la gestió i difusió del market , com a treball escolar.

El president de Fem Vila, Òscar Monje, comenta que “fem el Vila Market a la rambla de Les Bòbiles perquè la gent descobreixi els comerços que hi ha a La Vila”, ja que “hi ha certa desconeixença de l’oferta comercial del nucli antic”. Algunes de les botigues que hi trobareu seran El Racó de la Toñi, Teteria Mura, Cafeteria i Pastisseria La Rústika o la botiga Ànima Lliure”.

Òscar Monje, president Fem Vila

Els alumnes de 2n de Màrqueting de l’Institut Joan Oró han estat els encarregats de gestionar les relacions públiques, el màrqueting i el disseny del mercat com a part d’un treball escolar. Han estat treballant, entre d’altres accions, en el cartell que il·lustra l’esdeveniment i han creat el compte d’Instagram @vilamarket.martorell. Una de les professores encarregades de guiar els alumnes en aquesta tasca, Gemma Mir, comenta que han gaudir molt del procés.

Gemma Mir, professora INS Joan Oró

La idea de participar conjuntament al Vila Market amb l’associació Fem Vila va sorgir d’Helena Mauri, l’altra professora encarregada del projectge a l’Insitut Joan Oró,  qui ja havia col·laborat amb Òscar Monje en altres iniciatives d’aquest tipus. A partir d’aquí, els alumnes es van organitzar per grups i van començar a dissenyar els primers esbossos del cartell del VilaMarket. Cada grup va crear diferents propostes i ells mateixos van fer una votació per veure quins eren els que es presentaven a l’associació.

Gemma Mir, professora INS Joan Oró

El grup d’alumnes es troba ja en l’última fase de difusió del material publicitari i promocional per xarxes i, a més, han contactat amb diverses entitats perquè assisteixin a l’esdeveniment i ajudin a dinamitzar-lo.

Font: Comerços de La Vila faran mercat a Les Bòbiles per donar-se a conèixer