‘Donde caben dos’, la comèdia del Cicle Gaudí per a aquest novembre

Categories General

La comèdia Donde caben dos és la projecció d’aquest mes del Cicle Gaudí que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i es podrà veure a prop de cinquanta municipis de la demarcació de Barcelona. A Martorell, es passa aquest divendres, a les 19.00h, a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural de la mà de l’associació Cinema del Diable. Les localitats es poden comprar a entrades.martorell.cat .

Estrenat el juliol passat, el film compta amb un extens repartiment de cares conegudes: Ernesto Alterio, Raúl Arévalo, Anna Castillo, Carlos Cuevas, Verónica Echegui, Miki Esparbé, Adrià Collado o Melani Olivares, són alguns dels noms que protagonitzen aquesta comèdia dirigida per Paco Caballero sobre les relacions de parella, i les dificultats de separar amor i sexe.

La història narra les peripècies de diferents personatges que coincideixen una nit en un club d’intercanvi de parelles: una núvia desesperada, una parella atrapada en la rutina, un jove decebut per la seva última relació amorosa, dos cosins separats des del seu darrer estiu al poble, un grup d’amics amb ganes d’experimentar… El guió està signat per Daniel González, Eric Navarro i Eduard Sola, autors de la sèrie Cites i de les pel·lícules Barcelona, nit d’estiu i Barcelona, nit d’hivern .

 

Font: ‘Donde caben dos’, la comèdia del Cicle Gaudí per a aquest novembre