Creu Roja Baix Llobregat Nord encara els últims dies de la campanya de recollida de joguines

Categories General

Un any més, la Creu Roja Baix Llobregat Nord ha tornat a vetllar perquè cap infant en situació de vulnerabilitat es quedi sense joguina la Nit de Reis, amb l’objectiu de garantir que tots tinguessin l’oportunitat de viure una nit tan màgica com aquesta. Els voluntaris de la institució solidària han aconseguit recollir més de 700 joguines noves i que les han repartit a uns 230 nens i nenes de la nostra comarca.

La referent tècnica de Creu Roja Baix Llobregat Nord, Griselda Sanahuja, assegura que han assolit l’objectiu amb èxit, ja que “a diferència de l’any passat, on vam tenir mesures molt severes, enguany hi ha hagut moltes empreses i entitats que han tornat a col·laborar amb la campanya”.

Griselda Sanahuja, referent tècnica Creu Roja

La campanya de recol·lecta de joguines impulsada per la Creu Roja Baix Llobregat Nord va començar al novembre, quan es va engegar tota la preparatòria de parlar amb les empreses i les entitats, a més d’iniciar la publicitat de la campanya. Durant la primera quinzena del mes de desembre, els voluntaris de l’associació van dedicar-se a recollir les diferents joguines per tot el territori, mentre que a la setmana de Nadal van crear els lots de regals pels infants destinataris.

“El dia 6 de gener és el tancament de la campanya a nivell de l’entrega de les joguines, però encara tenim per davant 15 dies de recompte final, d’agraïments a les empreses i les entitats, d’introduir tota la documentació i fer els últims tràmits”, esmenta Sanahuja.

Griselda Sanahuja, referent tècnica Creu Roja

La tècnica Griselda Sanahuja destaca també que les diferents joguines han de complir una sèrie de requisits importants, com evitar la temàtica bèl·lica, sercol·laboratives i no sexistes. A més, han de ser joguines noves, ja que tots els infants tenen dret a estrenar una joguina nova i a garantir la seva seguretat envers aquesta.

Griselda Sanahuja, referent tècnica Creu Roja

Tots aquells que hi vulguin col·laborar en la campanya solidària ho poden fer fins el pròxim 5 de gener, data límit per poder fer entrega de les joguines i els regals a l’oficina de la Creu Roja Baix Llobregat Nord.

Font: Creu Roja Baix Llobregat Nord encara els últims dies de la campanya de recollida de joguines