La companyia La Roda explicarà una nit de Reis insòlita

Categories General

La Nit de Reis de la Companyia La Roda serà molt especial i potser diferent al que passa habitualment. En l’actuació d’aquesta tarda (18.30h, Nau 2 de Ca n’Oliveres), els Reis Mags no podran rebre les cartes amb els desitjos dels nens i les nenes, i és que la Reina de les Neus les ha interceptat. Però en Pau i el Nil i les Fades d’Orient ajudaran a recuperar-les i a fer complir els anhels dels infants.

La companyia La roda actuarà amb Nit de Reis en un show on la participació del públic serà clau i en què la seva interacció ajudarà a resoldre el misteri de les cartes perdudes. Que arribin o no a destí és un misteri que només podrà resoldre’s si s’arriba al final de l’espectacle. El membre de la companyia La Roda, Dani Cherta, explica que hi ha molta esperança per recuperar les cartes i que el públic podrà saber en directe si s’arriba a un final feliç: “per veure si aconseguim recuperar les cartes hauran de venir a veure l’espectacle”.

Dani Cherta, Companyia La Roda

Aquest espectacle porta una dècada rodant, després dels seus inicis a Barcelona, i la intensitat, el ritme i el caire familiar que ha pres ha estat la fórmula guanyadora per seguir el seu recorregut després de 10 anys. Cherta apunta que “tenim molta cura de fer un espectacle familiar” i aconseguir que a la plata es visqui amb molta emoció aquest Nit de Reis.

Dani Cherta, Companyia La Roda

Les entrades per a aquesta nit de Reis especial són disponibles al web entrades.martorell.cat  a un preu de 3 euros l’anticipada general; de 2,50 euros l’anticipada reduïda (públic jove de fins a 25 anys o públic més gran de 65 anys o pensionista); de 4 euros en taquilla i gratuïta per als menors de 12 anys.

Font: La companyia La Roda explicarà una nit de Reis insòlita