Cultura ofereix un autobús gratuït per anar a veure ‘Billy Elliot, el Musical’

Categories General

El Departament de Cultura de l’Ajuntament organitza un desplaçament en autobús al Teatre Victoria (Barcelona) per anar a veure Billy Elliot, el Musical . Un espectacle que compta amb la participació dels martorellencs Evangelina Esteves, Eloi López, Carla López i Anna Aguilar. La data és el diumenge 10 d’abril.

La sortida en autocar es farà aquell dia des de l’aparcament del Vapor a les 15.00h -l’horari de l’inici de la funció és a les 17.00h-. Serà un servei gratuït amb la compra de cada localitat, que es pot fer des de la plataforma entrades.martorell.cat fins el 15 de març. El preu per veure el musical és de 39,95 euros per persona.

Alicia Zamora, auxiliar de programació cultural de l’Ajuntament de Martorell, ho explica.

Alicia Zamora, auxiliar de programació cultural

Al musical hi participa gent de Martorell. Una d’elles és l’Evangelina Esteves és professora de dansa a El Progrés, i va participar des de 2019 en el procés formatiu dels infants i joves al musical, fent formació relativa a jazz i a ballet. Actualment, participa de manera puntual en la preparació dels actors, en les disciplines de claqué i ballet.

D’altra banda, l’Eloi López, cap d’estudis de l’Escola Municipal de Música, també participa de la producció tocant la bateria a la banda de música de l’espectacle. Finalment, Carla López i Anna Aguilar hi han participat com actrius en els papers de Sharon (Anna) i Susan (Carla), respectivament.

Alicia Zamora, auxiliar de programació cultural

Billy Elliot el Musical arriba al Teatre Victoria de la capital després d’onze anys a Londres, quatre a Broadway i tres a Madrid. Narra la història del jove Billy, nascut en una ciutat del nord d’Anglaterra on els homes practiquen la boxa i treballen en la mina. A Billy no li agrada la boxa però està captivat per la gràcia i la meravella del ballet, i amb fèrria determinació lluitarà per aconseguir els seus somnis, retornant la unió a la seva família i la fe a una comunitat devastada pel convuls final de la indústria minera britànica:

Alicia Zamora, auxiliar de programació cultural

L’espectacle és recomanat a partir de 8 anys d’edat, i romandrà al Teatre Victòria fins el 24 d’abril d’enguany.

Font: Cultura ofereix un autobús gratuït per anar a veure ‘Billy Elliot, el Musical’