‘Curvy’ d’Eva Cabezas estrena divendres la programació del 5è Monoloaddictes

Categories General

La pressió estètica en els mitjans de comunicació, els estereotips del físic i el màrqueting que hi ha al voltant de la dona com a producte, són els temes dels que parlarà la humorista, actriu i guionista, Eva Cabezas a Curvy . L’espectacle es podrà veure aquest divendres, a les 22.30h, a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural, i estrena la 5a temporada del cicle Monoloaddictes, organitzat per la Regidoria de Cultura.

Sempre fidel al seu estil clar i directe, i fent gala del seu elegant però afilat savoir faire, Eva Cabezas trencarà amb les etiquetes que posa el sistema i donarà les claus per saltar-se totes les recomanacions de moda, estètica i alimentació.

“Sembla que les dones hem de ser top en tot. Hem de tenir mides perfectes, anar depiladíssimes i no tenir canes. Ho donem per fet però, quan et pares a pensar, t’adones que aquesta pressió recau sobretot en les dones i que ens deixem emportar. Hem de vigilar perquè arriba un punt que vivim per estar en una mena d’starsystem ”, assegura la monologuista, qui tractarà en clau d’humor certs tabús femenins per aconseguir els suposats cànons de bellesa.

Eva Cabezas, humorista

El d’aquest divendres serà el darrer espectacle de la segona temporada de Curvy . “El 17 de març estreno la tercera a la Gran Via de Madrid amb algunes novetats que ja podreu veure a Martorell, com ara cançons en clau d’humor, però també els textos inèdits i actualitzats, i monòlegs gravat a Comedy Central”, avança.

Eva Cabezas, humorista

Ritme, riures, consciència i crítica social. Les roses i espines de la comèdia en aquest monòleg d’interacció amb el públic i altres coses que descobriran quan tinguin a l’Eva dalt de l’escenari.

5a edició del cicle Monoloaddictes

La 5a edició del cicle Monoloaddictes ofereix espectacles cada dos mesos. El còmic Quim Masferrer ens portarà el seu popular Bona gent a El Progrés el 26 d’abril, a les 19.30h. Enrique San Francisco i Miki Dkai presentaran Pesadilla en la comedia el 5 de juny, a les 22.30h, a l’Auditori Joan Cererols. El televisiu Toni Moog portarà el 15 d’agost a la pista jardí d’El Progrés, a les 22.30h, Fortnique . El 4 d’octubre, a les 18.30h, a El Progrés serà el torn de El Monaguillo amb ¿Solo lo veo yo? . Tancarà la programació Carolina Noriega amb Ángeles y demonios l’11 de desembre, a les 22.30h, a l’Auditori Joan Cererols.

Font: ‘Curvy’ d’Eva Cabezas estrena divendres la programació del 5è Monoloaddictes