Denunciat un veí de Martorell per conduir en sentit contrari i sota els efectes de drogues

Categories General

Els Mossos d’Esquadra han denunciat un home de 52 anys, veí de Martorell, per conduir més de 8 quilòmetres (km) per l’autovia A-2 en sentit contrari sota els efectes de la marihuana, la cocaïna i opiacis.

Els fets van passar la matinada del 28 de novembre, quan els agents de la Regió Policial Metropolitana Sud van ser avisats per diferents conductors que hi havia un vehicle circulant en sentit contrari per l’autovia A-2, a l’altura de Martorell. Casualment, un d’aquests usuaris era un agent fora de servei que es va veure obligat a maniobrar bruscament per evitar xocar frontalment amb el vehicle que circulava en direcció contrària. A més, en aquells moments plovia de manera intensa, incrementant el perill d’accident per la falta de visibilitat.

L’agent fora de servei va fer un canvi de sentit a la sortida més propera i, pels carrils correctes, es va posar en paral·lel al vehicle infractor, fent-li senyals perquè parés. No obstant això, el conductor va continuar circulant més de 8 quilòmetres en sentit contrari, fins que una dotació de l’Àrea Regional de Trànsit dels Mossos va aconseguir parar-lo a l’altura de Castellbisbal (Barcelona), sense que es produís cap accident.

El conductor del vehicle va donar negatiu en la prova de detecció d’alcohol i positiu en drogues, concretament en tetrahidrocannabinol (THC), el component psicoactiu de la marihuana, cocaïna i opiacis.

Finalment, l’infractor va ser denunciat penalment i en els pròxims dies serà citat pel jutjat de Rubí (Barcelona) per un delicte contra la seguretat del trànsit per conducció temerària i per conduir sota els efectes de les drogues.

Font: Denunciat un veí de Martorell per conduir en sentit contrari i sota els efectes de drogues