Detenen dos homes a Martorell per tenir 28 quilos de cabdells de marihuana

Categories General

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Martorell dos homes, de 31 i 25 anys, per tenir 28 quilos de cabdells de marihuana. Dimarts, una patrulla va observar un vehicle circulant de forma erràtica i el van aturar a la sortida del municipi. Els agents van constatar una olor evident de marihuana, motiu pel qual van escorcollar el vehicle i en van identificar els dos ocupants.

Dins el maleter hi havia una bossa d’esports de grans dimensions que contenia dues bosses amb quatre quilos de cabdells de marihuana, mentre un dels homes duia 4.500 euros en efectiu. Els dos van quedar detinguts i la policia va demanar una ordre judicial per entrar al seu domicili, on l’endemà van trobar 24 quilos més de cabdells i 66.000 euros en efectiu.

A l’habitatge també van trobar una màquina d’envasament al buit així com diverses bàscules de precisió i estris destinats al tràfic de substàncies estupefaents. Segons els Mossos d’Esquadra, tota la droga intervinguda està valorada en 45.000 euros. Els dos homes van quedar arrestats per un delicte contra la salut pública i van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Martorell.

Font: Detenen dos homes a Martorell per tenir 28 quilos de cabdells de marihuana