Detingut un home com a presumpte autor de la mort de la seva dona a Martorell

Categories General

Un home de nacionalitat espanyola, de 52 anys i veí de Martorell, ha estat detingut aquest matí conjuntament per la Policia Local de Martorell i els Mossos d’Esquadra com a presumpte autor de l’homicidi d’una dona.

Gràcies a una bona actuació de la Policia Local de Martorell s’ha aconseguit la ràpida descoberta i detenció del presumpte homicida.

Al voltant de les 11.00h d’aquest matí, la Policia Local de Martorell ha detectat un home amb comportaments sospitosos. Posteriorment, s’ha comprovat que l’home presentava una ferida i taques que semablaven de sang i s’ha procedit a traslladar-lo a Urgències de l’Hospital de Martorell.

Els agents s’han desplaçat al domicili familiar i han comprovat que dins de l’immoble hi havia el cos d’una dona ja sense vida. S’ha detingut el pressumpte agressor i ha passat a disposició judicial.

La Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud han obert diligències per esclarir les circumstàncies del fet. La investigació queda oberta i sota secret d’actuacions.

En cas de confirmar-se com a un cas d’homicidi per violència de gènere, l’Ajuntament activarà el protocol i totes les mesures previstes en aquests casos.

El consistori expressa el seu absolut rebuig a la mort de la veïna de Martorell i totes les víctimes de violència per motius de gènere.

Font: Detingut un home com a presumpte autor de la mort de la seva dona a Martorell