Detingut un home per robar amb violència i intimidació un establiment de Martorell

Categories General

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns al presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació a una botiga de Martorell, amb una màscara tipus Anonymous i una pistola falsa, segons informa el cos policial aquest dissabte en un comunicat.

Els fets van ocórrer el 22 d’agost quan l’home, de 31 anys i veí de Martorell, va entrar a l’establiment i es va adreçar a una de les dependentes. Aquesta es va refugiar en un altre punt de la botiga amb dues companyes més per trucar els serveis d’emergència, però quan van arribar l’home havia fugit.

Les càmeres de seguretat del comerç van revelar una forma particular de caminar de l’autor del robatori i una limitada mobilitat d’un dels seus braços. Pocs dies després, els agents van veure un home d’aquestes característiques als carrers de la població i van detenir-lo. Els Mossos d’Esquadra van demanar al jutge d’instrucció una ordre d’entrada i registre al seu domicili, on hi van localitzar la motxilla i la jaqueta que duia el dia dels fets.

El detingut compta amb cinc antecedents policials i, després de passar a disposició judicial, el jutge instructor va decretar-ne la llibertat amb càrrecs.

Font: Detingut un home per robar amb violència i intimidació un establiment de Martorell