Detingut un home per tràfic de drogues en una inspecció conjunta a dos bars de Martorell

Categories General

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 2 de juliol un home de 50 anys, amb veïnatge desconegut, com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues. Els fets van succeir el mateix dia quan diferents unitats del cos policial conjuntament amb la Policia Nacional van fer una inspecció a dos bars de Martorell.

En el decurs de la inspecció administrativa es va identificar un total de 35 persones, 13 de les quals van ser traslladades a la comissaria del Cos Nacional de Policia per irregularitats en matèria d’estrangeria, un d’ells el responsable d’un dels dos bars inspeccionats.

Així mateix, a la terrassa d’un dels bars inspeccionats es va detenir un home al qual li van comissar un total de 12 peces de haixix, amagades i camuflades entre els cabdells de fil de colors que portava en una bossa, presumptament destinades a la venda al detall. Un cop identificat el detingut, es va poder comprovar que tenia una ordre de detenció pendent d’un jutjat d’Almeria.

Paral·lelament, els responsables dels locals van ser denunciats per dues infraccions administratives, davant la manca parcial de documentació i dels requisits legals establerts per a exercir l’activitat de bar.

Font: Detingut un home per tràfic de drogues en una inspecció conjunta a dos bars de Martorell