Dilluns comencen les obres dels carrers al voltant de l’estació de RENFE

Categories General

Dilluns comencen les obres de reurbanització dels carrers Sant Joan, Sant Lluís, Comerç i Gomis al barri de Can Carreres per adaptar l’espai públic a les necessitats dels veïns. L’actuació tindrà una durada aproximada de quatre mesos i es farà per fases per evitar l’impacte en la circulació.

Les obres constitueixen una remodelació integral d’aquests carrers, ubicats al voltant de l’estació de RENFE, per fer-los més agradables i segurs. Es crearà una plataforma única de prioritat per als vianants i s’ampliaran les voreres. Es renovaran les xarxes de subministraments, s’instal·laran fanals tipus LED, eficients energèticament, i es plantaran arbres per incrementar el verd urbà.

Durant les obres, es permetrà en tot moment l’accés dels veïns al seus guals, fora de l’horari de treball. Hi haurà panells informatius i s’informarà als veïns afectats de l’inici i final de cada fase. A més, els veïns han rebut una carta amb els detalls de l’actuació.

L’alcalde Xavier Fonollosa assegura que amb aquesta actuació, l’equip de govern farà realitat el compromís de millora global de carrers i places del barri de Can Carreres, iniciada al 2015 amb l’actuació al carrer Montserrat.

Paral·lelament, l’Ajuntament ha arribat a un acord amb RENFE per a que, aprofitant aquestes obres, l’operador ferroviari millori la zona d’aparcament al voltant de l’estació (Park&Ride) pavimentant-la i pintant-la.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Les obres formen part del conjunt d’intervencions que l’Ajuntament de Martorell realitza dins del projecte ‘Actuacions per a una mobilitat sostenible a Martorell’, que compta amb la subvenció del Programa d’Incentius a la Mobilitat Eficient i Sostenible (MOVES) convocat pel Ministeri per a la Transició Ecològica i amb cofinançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

L’Ajuntament és conscient dels inconvenients que poden causar i demana comprensió per les molèsties. Per a qualsevol consulta o suggeriment es poden adreçar al telèfon 937 753 434, al correu alcaldia@martorell.cat o amb un missatge al WhatsApp 674 118 230.

Font: Dilluns comencen les obres dels carrers al voltant de l’estació de RENFE